KISALAR : dream. jerfin .thracian. bull market. selçuklu . berdush
UZUNLAR : mbm. mesiyk
listeye ekleyin kendinizi artık bildiklerim bunlar .. çoğunlık flat galiba .kısamı yoksa .üü
KISALAR : dream. jerfin .thracian. bull market. selçuklu . berdush
listeye ekleyin kendinizi artık bildiklerim bunlar .. çoğunlık flat galiba .kısamı yoksa .üü
-Objektif giriş ve çıkış
-Para yönetimi
-Hareketli stoploss
Bu üçüne uymuyorsanız ne kadar paranız olursa olsun VOBda uzun vadede para kazanmanız imkansızdır.
-----------------------------------------
Burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.
ben de kısayım...![]()
Konu mbm tarafından (05.02.09 Saat 19:39 ) değiştirilmiştir.
Bu forumda yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Burada yer alan yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kişisel görüşlerine dayanmaktadır
--------------------------------------------------------------------------------
KISALAR : dream. jerfin .thracian. bull market. selçuklu . berdush. sentinus . bien
listeye ekleyin kendinizi artık bildiklerim bunlar .. çoğunlık flat galiba .herkes kısamı yoksa .üü
Ne edim babam be. Gün boyu şelale oluyo deyip kısa yaptıkça amcalar 33500 kırılmaz dedi başka bi şey demedi. Aşağıdaki dolu kademeler sandığımız gibi kuru sıkı değildi. Adamlar resmen göz karartmıştı. Bi an soluklarını ensemde hissettim. Dow'un çıkması önemli değil bu seviyelerde kalsa bile üzgünüm ama sabah sopası kaçınılmaz. Dow tahminim. 7920. Saygılar![]()
Dax'ı 4400 altına kaydırmadan kapanış yaptırmak istiyor... yarın sabah gm...
Şu an 8 kullanıcı var. (0 üye ve 8 konuk)
Yer imleri