1/2 Uzun
1/2 Uzun
yarın 3000 puan - gaple açarlarmı,kimse short yapamadan?diye düşünmüyor da değilim,neyse ben gereğini yapayım şimdiden.
tırstımm kapattım kısaları geceye flat
Son yarım saat dolarlarımı kapattım....Endeks te uzuna geçtim..
İnşallah yanılmam...
kısaya devam
er geç gerçeklerle yüzleşecek py akıllsı
Dow loto 7929,64
Pozsiyon yok ama ruh halim kısa ve orta vade vade beklentimi gösterir.
AL SAT tavsiyesi olarak algılamayın. Ben ki 3-4 yıllık bir amatörüm. Siz üstadlara bakın!
Bir hatam olursa affola, sizi rahatsız eden bir mesajım olursa özel mesaj atın sileyim.
33500 geceye uzun......
flatlık çok zor bi geceydi...
şelaleden vazgeçmedim..
her yer obo kaynıyo.. göz göre göre çalıştırırlarmı bu gece..
ordan kıllandım...bide fdow saatlik yukarı uyumsuz olunca....uzun girdim....
yarın çarpılma sırası bende olabilir.......
Bu forumda yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Burada yer alan yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kişisel görüşlerine dayanmaktadır
34250 kısalara hiç dokunmadım yarın için dow tepebilir ama yinede sisteme uyalım dedim
PY yarın yukarıyı gösterdi, ben onu gördüm.
İnsanlar geleceği bilemez, düşündüğünü veya duyduğunu değil gördüğünü trade et, terse giderse stop yap.
---------------
Burada yer alan bilgi ve yorum yatırım danışmanlığı kapsamında değildir, hele al-sat tavsiyesi hiç değildir.
Son yarım saat VOB takdire değer bir performans gösterdi.. Dow daki önemsenecek düşüşe rağmen bizim VOB çok güçlü kaldı..
33,475-33500-33525 satanlar ne kadar varsa hepsini karşıladılar alışa geçti.. İnşallah yarın da devam ederler..
Pozsiyon yok ama ruh halim kısa ve orta vade vade beklentimi gösterir.
AL SAT tavsiyesi olarak algılamayın. Ben ki 3-4 yıllık bir amatörüm. Siz üstadlara bakın!
Bir hatam olursa affola, sizi rahatsız eden bir mesajım olursa özel mesaj atın sileyim.
Şu an 3 kullanıcı var. (0 üye ve 3 konuk)
Yer imleri