Konu VOBiX tarafından (05.02.09 Saat 17:24 ) değiştirilmiştir.
Pozsiyon yok ama ruh halim kısa ve orta vade vade beklentimi gösterir.
AL SAT tavsiyesi olarak algılamayın. Ben ki 3-4 yıllık bir amatörüm. Siz üstadlara bakın!
Bir hatam olursa affola, sizi rahatsız eden bir mesajım olursa özel mesaj atın sileyim.
Walla bugün çorba tuzlu olduECB, US data falan derken Trichet konuşacak, akşama daha neler neler, bu sebepten, 15:30 datasında yukarı yapar bunlar diyorum, verkurtul da bir sistemdir, yapabilene, yoksa tavsiye değil tabiki, saygılar..
yok zaten.. ögleden beri bi kova dolmadı ...sabahki gaptaki suyla idare ediyoruz..
çağlamıyo,damlıyo mübarek......
şöyle şarıl şarıl ses gelse....
su sesi rahatlatır ..kısacıyıda rahatlatır..uzuncuyuda..
uzuncuyu belki işetebilirde...miksiyon özelliğide var tabi.... he heee
Bu forumda yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Burada yer alan yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kişisel görüşlerine dayanmaktadır
AL SAT tavsiyesi olarak algılamayın. Ben ki 3-4 yıllık bir amatörüm. Siz üstadlara bakın!
Bir hatam olursa affola, sizi rahatsız eden bir mesajım olursa özel mesaj atın sileyim.
arkadaşlar saat nereden düzeltiliyordu?
AÇILISTAN ÖNCE...
>
> Bugün açilistan önce..... banka sektörü yine baski altinda gözüküyor....
> özelikle ....açilistan önce, iki büyük satis emri bulunuyor....BAC
> için....
>
> Öte yandan STATE STREET BANK temettü sifira indirdi.....Su an -8%
> asagida.... banka sektörüne extra baski yaratabilir....
>
>
> Fakat en önemli GE nin durumu : JIM ROGERS (ABD nin büyük bir fon
> yönetimlerden ) nin GE hakkinda olumsuz açiklamalari GE hakkinda satis
> baskisini artirabilir.....
>
> Tabiki CISCO nun durumu var (Nasdaq in en büyük lokomotifi) : su an -7%
> asagida...
>
>
> WAL MART ise..... ocak satislari beklenen üzerine biraz hafif gelmesi ...
> WAL MART a biraz alim getirebilir ama sinirli kalir...
>
www.ekinvest.com
http://www.voborsa.com/forum/profile.php?do=editoptions aşağı doğru in.
İşsizlik başvuruları 626 bin oldu, beklendi 590 binmiş...
585 bin yerine 626 bn olmus isszlik başvuruları..ancak hareketi görünce olumlu olumsz dyebiliyoruz..veriyi görene kadar ooo...
Dünyada görmek istediğin değişim, sen ol..michael scofield
O ne satisti be..
Alislarimize verdiler, mecburen LONG olduk..
RALLiLER ALTIN VURUSTUR..
TEKNiGE iNANMA TEKNiKSiZ KALMA
Bikmisbroker
05.02.2009 15:30:08 *abd'de 4.çeyrekte tarım dışı verimlilik yüzde 3.2 arttı(beklenti +2.0%, önceki +1.3%)
05.02.2009 15:30:13 *abd'de 4.çeyrekte birim işgücü maliyeti yüzde 1.8 arttı(beklenti +3.0%, önceki +2.8%)
05.02.2009 15:30:19 *abd'de haftalık işsizlik başvuruları 626 bin (beklenti 590.000, önceki 588.000)
05.02.2009 15:30:23 *abd'de haftalık işsizlik başvuruları 35 bin arttı(beklenti +2.000, önceki +3.000)
05.02.2009 15:30:38 *abd'de işsizlik başvuru hakkını sürdürenler 20 bin artışla 4 milyon 788 bin(önceki 4.776.000)
05.02.2009 15:31:09 *abd'de tarımdışı verimlilik 2008 yılında yüzed 2.8 ile 2003'ten bu yana en yüksek artışını gösterdi
05.02.2009 15:31:12 *abd'de işsizlik sigortası başvuruları 1982 ekim ayından bu yana görülen en yüksek seviyede
Şu an 6 kullanıcı var. (0 üye ve 6 konuk)
Yer imleri