S&p hisse lerının futurlarını nereden gorebılırım bılen varmı.veya bank of ve one capital huntıng ve ge fıyatlarını soyleye bılırmısınız
S&p hisse lerının futurlarını nereden gorebılırım bılen varmı.veya bank of ve one capital huntıng ve ge fıyatlarını soyleye bılırmısınız
muhterem arkadaşım ben mevcut durum tahlili yapıyorum...sen ise geçmişten örnekler veriyorsun..yeni dünya düzeni kuruluyor..faiz dünyada sıfırlanıyor....geçmişi konuşmak istersen gece vaktimiz bol...para ve maliye politikalarını istersen 1971 den itibaren konuşalım...neden 1971....
![]()
Yorumlarım hiç bir şekilde yatırım tavsiyesi değildir.. Herkesin parasına geçer sözü.
Eski ismim SEREN I
birde adamlar en temiz yada bu konuya cok onem veriyorlar.adamlar kentin icinden akan dereleri bile icilecek nitelikte.
bizde hersey ticaret olmus artik. hem karar veremiyorlar hemde israrla deprem fayinin ustunu yapmaya calisiyorlar. cok ilginc. yikilsinda bir daha yapilmaya bile tesebbus edilmesin diye.baska ulkede olsa bir suru firma katilir bize artik kimse katilmiyor cunku ya caydirdilar yada sahip olunmasi istenmiyor.
Fazla kaybetmeden kazanmak için düşündüğünü, inandığını, inanmak istediğini, okuduğunu, duyduğunu değil, gördüğünü Al/Sat, terse giderse zararı durdur. Daha iyi görmek için durmadan öğren. Bunu yapamıyorsan, kazanman acemi şansı yada bir tür kumardır.
Forumda yer alan bilgi,yorum ve tavsiyeler kişisel görüşlere dayanmaktadır; yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Bu nedenle forumda yer alan bilgilerle yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.
5 dakikalıklarda tobo gözükmeye başladı.... yerse......
yalnız yurtdışı yukarıyı zorlasada kanımca aşagı vuracaklar........
bu beklentimim önemi yok...ben kısaya devam....
Konu mbm tarafından (05.02.09 Saat 13:03 ) değiştirilmiştir.
Bu forumda yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Burada yer alan yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kişisel görüşlerine dayanmaktadır
piyasa kontrat olarak tam dengede
Fazla kaybetmeden kazanmak için düşündüğünü, inandığını, inanmak istediğini, okuduğunu, duyduğunu değil, gördüğünü Al/Sat, terse giderse zararı durdur. Daha iyi görmek için durmadan öğren. Bunu yapamıyorsan, kazanman acemi şansı yada bir tür kumardır.
Forumda yer alan bilgi,yorum ve tavsiyeler kişisel görüşlere dayanmaktadır; yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Bu nedenle forumda yer alan bilgilerle yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.
şu sistemi doktora götüreceğim.salı günü 33.200 den beri al da...bu kadar volaliteye ragmen tık yok...üstelik 15 dak. lık...bu arada dax,spot da salıdan beri hala al da...
dunden sag kalan longculari kurtarma zamani cekilen bre.
Mevcutta da piyasa faizi ile MB faizleri arasında önemli farklar var..Tüm dünyadaBir diğer konu; Hazine'nin Borçlanma Faizleri ile MB nin borç verme faizlerini karıştırmayalım. Arada "birleşik kap" ilişkisi var ama senin deyiminle "geçirilme" ilişkisi Hazine Borçlanma faizleri üzerinden kuruluyor, MB faizleri üzerinden değil
..İyi arkadaşalrdır ama...
1971 çok yakın tarih, Sanayi devriminden alsakBurda alınganlık gördüm sanki..Söz konusu olan sadece MB faizleri ile ilgili tespitinizdi ki bence hatalı
Yoksa ben sizin maliye politikaları (ki MB faizleri para politikası ile ilgilidir, maliye politikası ile değil) ile ilgili bilgin azdır eksiktir yanlıştır demedim ki
Ben genelin ve senin aksine, bildiğim teorik şeyleri konuşmaktan çok hazzetmem..Sadece "hatalı" bilgiler görünce anlayamadığım bir "misyon" algılaması refleksi ile müdahil oluveriyorum..
Yoksa büyük bir misyon adamı olarak falan görmüyorum kendimi
Hay Allah, Halkın yiğit evladı Yiğit B. geldi aklıma şimdi..
Kızlar nerdesiniz...? Jerfin Mersi..? Konuyu değiştirelim![]()
Konu Astatin tarafından (05.02.09 Saat 13:06 ) değiştirilmiştir.
Evet, Dünya sıfır faize gidiyor, bugün 14:45 in önemi burada, Avrupa eğerki faizleri indirmeye devam ederse bunun teyidi gelmiş olacak, bu durumda piyasaların beklediği 2 faizin altına inilmiş olacak, bakın az evvel yazdım beklenti 2,00 de tutacağı yönünde, ama bence faiz indirimine gidecek, gitmek zorunda, rekabet etmek istiyorsa bu böyle ki bence etmek isteyecektir..
İşte 14:45 sonrası için borsanın ne yapacağını kestirmek güç.. saygılar.
Konu bull market tarafından (05.02.09 Saat 13:08 ) değiştirilmiştir.
Şu an 4 kullanıcı var. (0 üye ve 4 konuk)
Yer imleri