Benim tahminimce de ilk yarım saat 33700-33900 bandında geçer.
Sonra borsanın açılmasıyla birlikte dün gördüğümüz en düşük 33,575 e gerileriz. Bundan büyük bi düşüş beklemiyorum.. Gene de 700 puan yapıyor..
Pozsiyon yok ama ruh halim kısa ve orta vade vade beklentimi gösterir.
AL SAT tavsiyesi olarak algılamayın. Ben ki 3-4 yıllık bir amatörüm. Siz üstadlara bakın!
Bir hatam olursa affola, sizi rahatsız eden bir mesajım olursa özel mesaj atın sileyim.
anasayfada seçim anketi var sağ altta daha 34 kisi katılmıs
http://www.voborsa.com
İletişim: mersiyk@voborsa.com
Analizinin arada kaynamamasını isteyenler,analizlerini aynı zamanda Analiz Deposu topiğine koyabilirler.
aaa hexen babanın başarısı tartışılmaz... her bi arkadaşımızın başarısı ayrı.. cati teknikte süper, asti yurtdışı piyasaları isabetli yorumluyor, bay sazan EW de mükemmel... daha aklıma gelmeyen bir sürü arkadaş... ama piyasayı ''okuma'' konusunda sn SEREN gerçekten çok başarılı..
Konu hexa tarafından (05.02.09 Saat 02:05 ) değiştirilmiştir.
avafx_com Buraya üyelik ücretsiz ve sitedeki DEMO program sayesinde istediğiniz parite, borsaya veya dolara alarm ekleyebiliyorsnuz.Örneğin dolar 1.533 olunca haberver diyorsunuz ve sizi uyarıyor, bilgisayar başında olmayanlar için ideal bir program. Önce Charts-NewChart bölümünden istediğinizi seçin(eurusd,usdtry...) sonra Grafik üzerinde sağ tıklayıp "place alert" demeniz yeterli.Alarm işaretinin görünmesi için de charts-defaultsettings-show price alert- kutusunu tıklayın.
34 fazla bile olmuş..tahmin ediyorumki ana sayfaya hemen hemen hiç kimse bakmıyor, doğrudan foruma giriyor...anket tasarımı kötü, dikkat çekmiyoranket topik olarak varken geceyarısı pazar bile 30 kişi oy kullanmıştı..ama siz anketi taşırken o oylara da reset attınız..yani oy kullanmış olanlar o akşam hala oy kullanmış olduklarını sanıyorlar..eüzü...........alla alla.. benmi öğretcem bunları koskoca siteye
elinizdeki dataya ben mi miningyapcam kardeşim..elemanım olsanız hepinizi işten atardım haaa
![]()
Konu Astatin tarafından (05.02.09 Saat 01:58 ) değiştirilmiştir.
Şu an 3 kullanıcı var. (0 üye ve 3 konuk)
Yer imleri