gün sonu pastası alabilirmiyiz acep
gün sonu pastası alabilirmiyiz acep
Dünyada görmek istediğin değişim, sen ol..michael scofield
Bu adam son bir yıldır piyasa analizlerini azaltıp siyasi yazılara başladı kimin kabına su dolduruyor acaba. Tamam bir iki yazında düşüncelerine yer verirsin ama yorumlarındaki siyasetin ağırlığı piyasa yorumlarını neredeyse ikiye üçe katladı. Eskisi sadece anlzilerine yer verse daha iyi olur.
Pozsiyon yok ama ruh halim kısa ve orta vade vade beklentimi gösterir.
AL SAT tavsiyesi olarak algılamayın. Ben ki 3-4 yıllık bir amatörüm. Siz üstadlara bakın!
Bir hatam olursa affola, sizi rahatsız eden bir mesajım olursa özel mesaj atın sileyim.
Pozsiyon yok ama ruh halim kısa ve orta vade vade beklentimi gösterir.
AL SAT tavsiyesi olarak algılamayın. Ben ki 3-4 yıllık bir amatörüm. Siz üstadlara bakın!
Bir hatam olursa affola, sizi rahatsız eden bir mesajım olursa özel mesaj atın sileyim.
Geceye 34125 maliyetle long...( 4 isabetli işlemden sonra kaşıntı olduAma "sistemlerin" ve "istemlerin" hepsi aldaydı hiç utanmıyorum)..
DJ kapanış tahminim: 8241
Konu Astatin tarafından (04.02.09 Saat 21:02 ) değiştirilmiştir.
bu akşam dowdan futursuzca sert kımsenın ummadığı bır yukselış beklıyorum
dow yuru be dıyorum
Yankee gözünü toprağa çevirdi. Mamafih genede toprağı bol olsun demek istemem, sonra biz kimle oynarız.?
altın 920 lerı zorlayacak gıbı duruyor
ne dersın astatın
bank of amerıca 3 gundur soluksuz düşüyor
o da patlarsa
yandık
Endekse etkisi olan kagitlari (Akbank, Garanti, IsC YKBNK vs) inceledigimizde, her 4 kagitda da buyuk bir SIKISMA var.
Bu SIKISMA Bu kagitlar icin, yukari dogru kirilacak GiBi duruyor...
AKBANK
GARANTi
iSc
YKBNK
![]()
RALLiLER ALTIN VURUSTUR..
TEKNiGE iNANMA TEKNiKSiZ KALMA
Bikmisbroker
Şu an 3 kullanıcı var. (0 üye ve 3 konuk)
Yer imleri