Pozsiyon yok ama ruh halim kısa ve orta vade vade beklentimi gösterir.
AL SAT tavsiyesi olarak algılamayın. Ben ki 3-4 yıllık bir amatörüm. Siz üstadlara bakın!
Bir hatam olursa affola, sizi rahatsız eden bir mesajım olursa özel mesaj atın sileyim.
sistemde; dax,vob,spot hepsi al da....dikkatimi çeken birara baktığım macd (30 dak)sat vermiş..az canımı yakmadı bu macd , rsı,takas,apsd...
Bu kadar kısa meraklısı olduğu için çıkamıyoruz demekki, forum habire mal basıyor
Konu teo tarafından (04.02.09 Saat 17:38 ) değiştirilmiştir.
Bu forumda yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir. Burada yer alan yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır. Bu görüŞler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle sadece bu forumda yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.
marbaş basa basa bitiremedi..sayesinde sistemler bi al bi sat verip kafayı buluyo..
Dünyada görmek istediğin değişim, sen ol..michael scofield
birazda ben gaza geleyim...ralliiiiiiiiiii.akümülasyon tamam..![]()
Konu abka tarafından (04.02.09 Saat 17:36 ) değiştirilmiştir.
Gbp/usd de uyandı, geceden beri longta bekliyorum, yeter gayri...
Bu forumda yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir. Burada yer alan yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır. Bu görüŞler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle sadece bu forumda yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.
15.30 da neden fırladı futurelar? Haber de yoktu??
C ve BAC futureları artıda %2 yaklaşık. ABD artı açılacak gibi. Sisteme göre vadeli 60 dakika altındaki periyotlar satta. Spot 30 dakikalık altı satta. Kanal çok zorlandı ama illaki korunuyor. Sanki 34400lere atıp oradan basacaklar gibi bir his var içimde. 34400 üstünde kapanışta iş değişir. Spottaki hacim uyuz eden cinsten. Momentum göstergeleri aşırı alım civarında. Beklentime göre kısalar yarın iyi iş yapacak ama bugün zor. Bol kazançlar.
-Objektif giriş ve çıkış
-Para yönetimi
-Hareketli stoploss
Bu üçüne uymuyorsanız ne kadar paranız olursa olsun VOBda uzun vadede para kazanmanız imkansızdır.
-----------------------------------------
Burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.
Şu an 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 konuk)
Yer imleri