60 dk lık grafiikde gelen satdan sonra bir OBO da burada gözleniyor.. Diğer göstergeleri yatay aşağı görünsede günlük grafikde göstergeler daha zayıf ancak günlük sistemde henüz sat sinyali yok..henüz
60 dk lık grafiikde gelen satdan sonra bir OBO da burada gözleniyor.. Diğer göstergeleri yatay aşağı görünsede günlük grafikde göstergeler daha zayıf ancak günlük sistemde henüz sat sinyali yok..henüz
10 kontratı tarihe gömdüm 12 ay oldu baslayalı hissede tarihe gömdüğüm para ise 40 kontrat karsılığı en azından elimde değersizde olsa tekrar eski konumuna gelebileceğini umduğum kağıtlar var vobda daha az kaybitmişim her şeye rağmen ama hisseye daha çok yatırdığım kesin bi şekilde kopacağım eminim sigara bırakmaktan zor değildir
asti, brent petrolün grafiği koyabilir misin?
ewt bir sure uzaklasmak iyi olabilir....ornegin son 2-3 gundur fena carptilar beni de ama bugun dogru yonu yakalamis gibi gorunuyorum....bu gece terste kalsaydim bende biraz ara vermeyi dusunuyordum....ama kendim adima bu sitede yorumlarini okudugum kisilerden birisiniz...sizleri yine gormek isteriz buralarda
Katicim,
Şimdi be yarın Ayu eti sıyırırken, yamyam olduğum iddia edilmez değil mi![]()
vobta eğer bılgısayarın başında değil isen
dışarıdan talımatla vobu yonetmek bence çok zor
ısterse yonetenler dunyanın en ıyısı olsun
Şu an 3 kullanıcı var. (0 üye ve 3 konuk)
Yer imleri