Geç kaldık kabul olur mu bilmem, ama kısadayım, o yüzden etmem lazım..
Son derece terbiyesiz, iğrençlik derecesinde ahlaksız ve fütursuzca bir düşüş isitoyrum DJI da.. 7800 altındaki her kapanış bu tanıma uyar...
Forumun kahinlerini (ASTATIN ile JELIBONu) göremiyorum nereye kayboldunuz yahuDow yükselirken altın da buna ayak uydurup yükseliyordu lakin son günlerde ikisi ters yönde hareket edebiliyor. Örneğin bugün dow sert biçimde düşerse Xau-Usd ne yapar? Bugün ve yarın için tahmini olan var mı altında?
avafx_com Buraya üyelik ücretsiz ve sitedeki DEMO program sayesinde istediğiniz parite, borsaya veya dolara alarm ekleyebiliyorsnuz.Örneğin dolar 1.533 olunca haberver diyorsunuz ve sizi uyarıyor, bilgisayar başında olmayanlar için ideal bir program. Önce Charts-NewChart bölümünden istediğinizi seçin(eurusd,usdtry...) sonra Grafik üzerinde sağ tıklayıp "place alert" demeniz yeterli.Alarm işaretinin görünmesi için de charts-defaultsettings-show price alert- kutusunu tıklayın.
akşama 5 dakikalık sistemim yine long girmiş
![]()
İletişim: mersiyk@voborsa.com
Analizinin arada kaynamamasını isteyenler,analizlerini aynı zamanda Analiz Deposu topiğine koyabilirler.
İletişim: mersiyk@voborsa.com
Analizinin arada kaynamamasını isteyenler,analizlerini aynı zamanda Analiz Deposu topiğine koyabilirler.
Astatin nerdesin gözlerimiz yolda kaldıAstatin xauusd sanki biraz düzeltme istiyor sanki ? Bu akşam tekrar 905 leri görebilir miyiz? Dow-Altın arasındaki bağlantıyı sormuştum okudun mu?
EDIT: Dow yükseliyor fakat eur-jpy kıpırdamıyor nedense![]()
Konu hexa tarafından (02.02.09 Saat 20:03 ) değiştirilmiştir.
avafx_com Buraya üyelik ücretsiz ve sitedeki DEMO program sayesinde istediğiniz parite, borsaya veya dolara alarm ekleyebiliyorsnuz.Örneğin dolar 1.533 olunca haberver diyorsunuz ve sizi uyarıyor, bilgisayar başında olmayanlar için ideal bir program. Önce Charts-NewChart bölümünden istediğinizi seçin(eurusd,usdtry...) sonra Grafik üzerinde sağ tıklayıp "place alert" demeniz yeterli.Alarm işaretinin görünmesi için de charts-defaultsettings-show price alert- kutusunu tıklayın.
Ben kesinlikle VOB için bir hiçbirşey yazmıyorum, analizlerim amerikan borsaları içindir. Kişisel görüştür.
Şu an 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 konuk)
Yer imleri