Bu forumda yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir. Burada yer alan yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır. Bu görüŞler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle sadece bu forumda yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.
Içim long ol derken short kaldım bakalım
Dowu 5. Kez 7900 den dönüp 8000 üzerinde kapaması kadar aptal ve ahmakça bi şey olmamlı :d kapanırsada şaşırmayacağım genelde dow nasdaqa uyar nasda qşimdiden +++++++++ da
son bes dk da spot30 100-200 puan verdiler ama vermeseler sat idi yani ayidurumu vardi bastan beri. vob 30 ise ism datasi ile artti tam sinirda kapatti. son anlar ile karsilastirma yaparsak spot30 vob30 tam ters yonlu hareket etmis oldular.
sevgi bizden.
Konu Dantes tarafından (02.02.09 Saat 18:18 ) değiştirilmiştir.
Fazla kaybetmeden kazanmak için düşündüğünü, inandığını, inanmak istediğini, okuduğunu, duyduğunu değil, gördüğünü Al/Sat, terse giderse zararı durdur. Daha iyi görmek için durmadan öğren. Bunu yapamıyorsan, kazanman acemi şansı yada bir tür kumardır.
Forumda yer alan bilgi,yorum ve tavsiyeler kişisel görüşlere dayanmaktadır; yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Bu nedenle forumda yer alan bilgilerle yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.
bu gece FLAT yarına ALLAH kerim...piyasa orada biz buradayız.elbet bineriz bi yerden trene.
dow'un bu kadar erken tepmeye başlaması kısacılar için güzelll![]()
dün nikkei 225 grafiği ne ilginç
Tam kısada kalınacak bir geceydi diyorum, yarınıda kısada kazanarak açarsam artık uzun zorlama zamanı gelemiş diycem, yok yarın bugün beklediğim yukarı hareket gelirsede kısa poz artırımı çalışmalarına ağırlık vereceğim, herkese iyi akşamlar, saygılar..
dibine kadar short
bizim vadeli kaparken dow kactaydi acaba?
s.a. arkaaşlar
yeni üye oldum. ilk mesajım. herkese bol kazançlar dilerim
eski nickim:trader38
Burada yazılanları beyninde özümleme yapmadan uygulayan kişilerin zarar etmesi kaçınılmazdır. ben daha kendini kurtaramamış acemi bir vobcuyum
Şu an 3 kullanıcı var. (0 üye ve 3 konuk)
Yer imleri