Konu Dantes tarafından (01.02.09 Saat 12:59 ) değiştirilmiştir.
Fazla kaybetmeden kazanmak için düşündüğünü, inandığını, inanmak istediğini, okuduğunu, duyduğunu değil, gördüğünü Al/Sat, terse giderse zararı durdur. Daha iyi görmek için durmadan öğren. Bunu yapamıyorsan, kazanman acemi şansı yada bir tür kumardır.
Forumda yer alan bilgi,yorum ve tavsiyeler kişisel görüşlere dayanmaktadır; yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Bu nedenle forumda yer alan bilgilerle yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.
Çok Uzman
Çok Uzman
bugün pazar ve dışarıda o kadar güzel bir hava var ki.. ben hastayım ve eve tıkıldım kaldımve canım sıkılıyor
![]()
burçları ve karakterlerini deşeleyelim baribence cati bi koç kadını..
(bakalım tutacak mı)
Çok Uzman
"Yeni dönemde eğer milletvekili seçilirsem, biraz da emekli gibi yaşayıp, torunlarıma vakit ayırmak istiyorum. Seçilemezsem de TOKİ'ye geri dönerim"-TOKI Baskani!!!
GlaxoSmithkline to cut 6,000 jobs
Glaxo 6000 kisiyi isten cikartiyormus.
"Yeni dönemde eğer milletvekili seçilirsem, biraz da emekli gibi yaşayıp, torunlarıma vakit ayırmak istiyorum. Seçilemezsem de TOKİ'ye geri dönerim"-TOKI Baskani!!!
Cuma gunu uc banka daha kapatildi,
Utah's MagnetBank,
Suburban Federal Savings Bank,
Florida's Ocala National Bank
Macy's set to centralize ops, cut jobs
Unlu magazalar zinciri Macy's'in haftaya isten cikarma haberi verecegi tahmin ediliyor.
S&P'nin Ocak ayi barometresi.
Konu nunu tarafından (01.02.09 Saat 16:20 ) değiştirilmiştir.
Şu an 4 kullanıcı var. (0 üye ve 4 konuk)
Yer imleri