Pozsiyon yok ama ruh halim kısa ve orta vade vade beklentimi gösterir.
AL SAT tavsiyesi olarak algılamayın. Ben ki 3-4 yıllık bir amatörüm. Siz üstadlara bakın!
Bir hatam olursa affola, sizi rahatsız eden bir mesajım olursa özel mesaj atın sileyim.
Acaba diyorum Nisan Ayı sonuna kadar XAUUSD nin 1100, USDYTL nin 1.9 olması ne derece mümkümdür![]()
Fazla kaybetmeden kazanmak için düşündüğünü, inandığını, inanmak istediğini, okuduğunu, duyduğunu değil, gördüğünü Al/Sat, terse giderse zararı durdur. Daha iyi görmek için durmadan öğren. Bunu yapamıyorsan, kazanman acemi şansı yada bir tür kumardır.
Forumda yer alan bilgi,yorum ve tavsiyeler kişisel görüşlere dayanmaktadır; yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Bu nedenle forumda yer alan bilgilerle yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.
Şu VObun en sevmediğim tarafı toplamı eksi ile biten bir oyun olması. Her yatırımcı X kadar sermaye ile girer. Para sürekli birilerinini ceibndne diğerine transfer olur. Bir şey üretmez. Herjes puansal oalrak ay sonunda sıfırda olsa bile zarar etmiştir İşlemler nedeniyle herkesin parası kendi cebine dönmüştür ama aracı kurumalra ödenen komisyonalr nedeniyle portföyler erimiş olur. Bu yüzden sıfır toplamlı diyemeyeceğim.
AL SAT tavsiyesi olarak algılamayın. Ben ki 3-4 yıllık bir amatörüm. Siz üstadlara bakın!
Bir hatam olursa affola, sizi rahatsız eden bir mesajım olursa özel mesaj atın sileyim.
Sıkın dişinizi şortörler.. 24 saat sonra fdow açılacak.. 33 saat sonrada bizim pasaklı.. Bu kadar panik yapıp şortör kardeşliği falan kumaya ne hacet..
Şu an 4 kullanıcı var. (0 üye ve 4 konuk)
Yer imleri