Kati,
Benim sistem SPX de en iyi 60 dk da çalışıyo..ama 5 dk dışında da hiç biri alda değil![]()
BANGA mühim
İlginç benzerlikler..geçen hafta da göndermiştim..güncelleme
Pozsiyon yok ama ruh halim kısa ve orta vade vade beklentimi gösterir.
AL SAT tavsiyesi olarak algılamayın. Ben ki 3-4 yıllık bir amatörüm. Siz üstadlara bakın!
Bir hatam olursa affola, sizi rahatsız eden bir mesajım olursa özel mesaj atın sileyim.
hem bu benzerlik, hem de ew der ki; 3(5) başlamıştır..
Pozsiyon yok ama ruh halim kısa ve orta vade vade beklentimi gösterir.
AL SAT tavsiyesi olarak algılamayın. Ben ki 3-4 yıllık bir amatörüm. Siz üstadlara bakın!
Bir hatam olursa affola, sizi rahatsız eden bir mesajım olursa özel mesaj atın sileyim.
Ben de kısa da kaldım.Yazılanları okuyunca pazartesi sabah yukarı doğru acılır diye tırstım açıkcası.Yukarı doğru açılsada öğlene doğru geri geleceğini tahmin ediyorum.O yüzden olduğum yerde beklerim.
[quote=Dantes;79519]seans sonuna dogru yazmistim dow tam donus hareketini tamamlarken bizi israrla tuttular 5dk disinda hicbir ssitem sat verememistir sanirim.
ben 16.45 itibariyle yonteme gore ayi oldugumuzu belirtmistim.
bu arada 5dk satta olan varmi. ama bizde satta tam donus yapmadik 1/2 de kaldi.
bence bunlarin onemi yok bugunden yarin ne olur meselesi %50 dogru tahmin oranina sahiptir bence. ustuste dogru tahminde yapilir. temel analiz buna cevap verebilir oda gunlukte yanilir. mesela ben 2008 ocak 15 cok buyuk dusus olacak ve hicbirseye benzemeyecek demistim 10 gunluk analizden sonra ama bu sadece temel analizdi.[/quote]
Bay DANTES,
Sanıyorum "temel analiz" kavramını bilinen anlamının dışında kullanıyorsunuz..10 günlük temel analiz???
Şu an 5 kullanıcı var. (0 üye ve 5 konuk)
Yer imleri