Vob Short poz, vob$ Long.. son dakikalarda çektigimiz eziyete değse bari. 32.700 beklerken basıyorlardı bizi..![]()
Vob Short poz, vob$ Long.. son dakikalarda çektigimiz eziyete değse bari. 32.700 beklerken basıyorlardı bizi..![]()
herkes pozunu yazmış ''üyenin durumu'' kısmına.. py buraya arada öylesine bile baksa stratejiyi belirleyecek hemen)
jerfo, bedduam tuttu sayılır..0.86 puan yanılgı olur
BANGA mühim
PY da takaat filan kalmadı. bu sefer biz onu tenhada fena sıkıstırdık. Eger Fdow ,Ptesi supriz yapmaz ise, PY elindeki uzunlar ile kalakalacak... yukarı çekmek için bahaneside yok. IMF ile Stand by falan yok. Wall st. Obamayı sev(e)medi... başka bir hikaye buluncaya kadar shorta devam...
Konu bgungor68 tarafından (31.01.09 Saat 00:50 ) değiştirilmiştir.
tşk..hadi iyi haftasonları
BANGA mühim
jerfine katiliyorum. ama short yada long anlaminda degil burasi bir bilgisyar programi ayni matrix gibi programi PY yaziyor biz sadece oyuncuyuz.(matrix bu konuda cok iyi ornek onu sadece film zannedenlere duyurulur) Py nin yenilmesi ancak tum sistemin iptal olmasindan gecerki bu cok zor.
onun icin nasil karli ise oyle bir oyun sahneye koyar ve oynar. ben ne gunler gordum dow +%3 iken bize caktiklari hemde birsey olmadan veya tersi. hatirlayin dow ilk defa 10.xxx leri gormeye baslayinca biz artis rekorlari kiriyorduk. mutlaka gercek veya sacma bir sebep bulunur geregi yapilir.
ama bu bizi poz icin korkuya sevketmesin sadece bilerek gordugumuzu uygulamak ve poz.a asik olmamak gerekli.biz ustadlardan boyle ogrendik binlerce lira kaybederek teyit ettik ustelik.
Konu Dantes tarafından (31.01.09 Saat 14:52 ) değiştirilmiştir.
Fazla kaybetmeden kazanmak için düşündüğünü, inandığını, inanmak istediğini, okuduğunu, duyduğunu değil, gördüğünü Al/Sat, terse giderse zararı durdur. Daha iyi görmek için durmadan öğren. Bunu yapamıyorsan, kazanman acemi şansı yada bir tür kumardır.
Forumda yer alan bilgi,yorum ve tavsiyeler kişisel görüşlere dayanmaktadır; yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Bu nedenle forumda yer alan bilgilerle yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.
Şu an 6 kullanıcı var. (0 üye ve 6 konuk)
Yer imleri