Bu forumda yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir. Burada yer alan yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır. Bu görüŞler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle sadece bu forumda yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.
vay be... adamların derdi benim bayramda yediğim gapta....
ne günlere kaldık.. kimlerle muhatap oluyoruz......
burası vob..ben gap yesem nolur..yemesem noluuuuuuur
Bu forumda yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Burada yer alan yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kişisel görüşlerine dayanmaktadır
İzninizle bir iki satır da ben yazayım. Vermezseniz mesajı silersiniz.
Her üyeye bir moderatör tahsis etme imkanı yok. Koca koca adamlar ve kadınlar kendi otokontrolünü sağlamayı bilmeli ama arada olamamsı gerekn tatsızlıklar oluyor.
Bu kavga eden sataşan kişiler mümkünse özel mesajdan sadece muhatap olduğu kişiye istediğini yazabilir. Ama işi uzatıp da gazetelerin 3. sayfasına haber olmasın. Böylece konuyu amacından saptırmamış olurlar.
Profilinizde Yasaklı Listeni Düzenle yazan yer var. Mesajlarını filtrelemek istediğiniz kişinin nickini yazıp Evet tuşuna basmanız yeterli. Buraya eklediğiniz kişi ne yazarsa yazsın siz göremeyeceksiniz yani yazmamış gibi olacak.
Laf olsun diye yazıp okuyan varsa okumaya devam etsin ama ortamın tadını bozmayacaksa Biri Geyik Mi Dedi ? adlı konu var. Oraya da bakabilir.
Lütfen benim üyeliğimi iptal edin noktasına gelen arkadaşlar Başbakanımızın tavrına bakabilirler. Kalkıp yöneticiye beni atın dememiş protesto ederek toplantıyı terk etmiştir. Siz de yazmayarak protestonuzu yapabilirisiniz.
Çoğumuzun isminin altında "Kardeşimiz" yazıyor. Bu yüzden kırmayalım birbirimizi kardeş kardeş ortamın tadını çıkaralım.
Pozsiyon yok ama ruh halim kısa ve orta vade vade beklentimi gösterir.
AL SAT tavsiyesi olarak algılamayın. Ben ki 3-4 yıllık bir amatörüm. Siz üstadlara bakın!
Bir hatam olursa affola, sizi rahatsız eden bir mesajım olursa özel mesaj atın sileyim.
son duzluğe gırdık
dow kPnış tahmınlerını alabılırmıyım
8120
yuru be dow
Sayın catedralin yazısına sonuna kadar katılıyorum.Bugunku olay sinirleri epey gerdi. Olayı buyultmek sebepli yazı yazan kim olursa olsun veya sataşma yapan 2 gun uzaklastırma almalı. Ben de yapsam ozellikle sn mersiyk sana soyluyorum gozumun yasına bakmadan 2 gun cezamı kes.
yuru be derken ters teptı galıba
8000 kırdılar
Amaçları sadece ve sadece ne koparsak kar açık...Pozisyon alıp,bir köşeye çekilmek ve dışarıdan izlemek en iyisi...Bir satış fiyatı belirleyip,köşeye çakileceksizn hissen varsa elinde...Yok vob'daysan pozisyonunu nasıl kapatacağını belirleyecek ve devamlı ekrana bakmayacan...Çok sinir bozuyorlar...Bence...
uyenin durumu kısmına pozisyonların eklenmesi coook guzel olmusçoğunluk KISA/SHORT galiba
Bir agız tadıyla 35500 yaptırmadılar 34400 ün yukarı kırılışı tuzak oldu ,vobla inatlaşmaya gelmez 33700 den stoplamak zorunda kaldık artık spot böyle himen ayaklarına yattıkça pazartesi bizde uygun yerden kısa trenine bineriz inşallah
Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır. Bu görüŞler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle sadece bu forumda yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.
Şu an 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 konuk)
Yer imleri