abd dekıler bu veriye bizim kadar sevinmemiştir..
ben daha veriyi görmeden 375 lerın çizildgini gördüm.normalde ıstınyedekıler bızden 2 sn once goruyo dıye bılıyorm fıyatları ve haberleri.eh onlar öle görüyosa bazıları da 10 sn önce görebilir..
abd dekıler bu veriye bizim kadar sevinmemiştir..
ben daha veriyi görmeden 375 lerın çizildgini gördüm.normalde ıstınyedekıler bızden 2 sn once goruyo dıye bılıyorm fıyatları ve haberleri.eh onlar öle görüyosa bazıları da 10 sn önce görebilir..
Konu marakes tarafından (30.01.09 Saat 16:56 ) değiştirilmiştir.
Tahminim bugün 33700-33800 gibi uzlaşma sağlanır, saygılar.
Kapanışı 34.200 gibi bekliyorum
33.750 den takrar LONG hedef en az 34.000
RALLiLER ALTIN VURUSTUR..
TEKNiGE iNANMA TEKNiKSiZ KALMA
Bikmisbroker
DAX 30 dk. direnc 4423 rsi kırmış görünüyor grafik te kırarsa şenlik başlar
Spot üst banda geldi bizimkiler zorla güzellik peşindeler ,
Bu forumda yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir. Burada yer alan yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır. Bu görüŞler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle sadece bu forumda yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.
34xxx istop loss( içim kan ağlayarak
üüh
Dowf tekrar eksiye döndü short devam
hadi 34200 yapın stoplayım ya yuh artık
Patinaj cekiyor. 33.800 den flat.
Gevsemesini beklicem.
RALLiLER ALTIN VURUSTUR..
TEKNiGE iNANMA TEKNiKSiZ KALMA
Bikmisbroker
suna bakin yahu sekilsel olarak rakamlar bir yana birebir ayni grafigi cizdiriyorlar fodw ile bu kadar olmaz. birde fdowa bakma derler.
Fazla kaybetmeden kazanmak için düşündüğünü, inandığını, inanmak istediğini, okuduğunu, duyduğunu değil, gördüğünü Al/Sat, terse giderse zararı durdur. Daha iyi görmek için durmadan öğren. Bunu yapamıyorsan, kazanman acemi şansı yada bir tür kumardır.
Forumda yer alan bilgi,yorum ve tavsiyeler kişisel görüşlere dayanmaktadır; yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Bu nedenle forumda yer alan bilgilerle yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.
Şu an 4 kullanıcı var. (0 üye ve 4 konuk)
Yer imleri