-500 den asagı olmaz dıye tahmin ediyorum
-500 den asagı olmaz dıye tahmin ediyorum
yahu tahmine ne gerek var, 10 dakika sabredemiyor musunuz?.
"Yeni dönemde eğer milletvekili seçilirsem, biraz da emekli gibi yaşayıp, torunlarıma vakit ayırmak istiyorum. Seçilemezsem de TOKİ'ye geri dönerim"-TOKI Baskani!!!
Bu durum diplomasi açısından kabul edilebilir bir durum değildir..
Tamamen yokuş aşağı frenleri boşalmış olarak inmekte olan Türkiye ekonomisinin çöküşü ile seçim arasında yapılan takiyedir..Biz yapmadık bize onlar yaptı şeklinde mazlumu oynamak halkın gözünü boyamaktan başka bir şey değildir..
Bu duruma helal olsun diyenler yaklaşık 1 ila 3 ay içinde tahmin edemeyecekleri sonuçlarını izleyeceklerdir...
Ben kendi adıma bu olayın spontane değil... Planlı programlı bir şekilde hazırlanılmış olarak gerçekleştiğine inanıyorum...
Türkiyeme geçmiş olsun...
gunun haberi...
NEW YORK BELEDIYE BASKANI MICHAEL BLOOMBERG, BUTEDE 4 MILYAR
DOLARLIK ACIK OLUSMASININ ENGELLENMESI ICIN BELEDIYE HARCAMALARINDA
1 MILYAR DOLAR KESINTI YAPILMASINI VE ISCI SENDIKALARINDAN EMEKLILIK
VE SAGLIK KONUSUNDA DAHA FAZLA ODEME YAPMALARININ ISTENMESINI ONERDI.
ISCI SENDIKALARI BU ONERIYI KABUL ETMEDIGI TAKDIRDE ISE 20 BIN KISININ
ISTEN CIKARILMASI GUNDEME GELEBILECEK.
NEW YORK BELEDIYESI, KASIM AYINDA DA 3.000 CALISANINI ISTEN CIKARMISTI.
-MATRIKS-
Konu nunu tarafından (30.01.09 Saat 10:08 ) değiştirilmiştir.
"Yeni dönemde eğer milletvekili seçilirsem, biraz da emekli gibi yaşayıp, torunlarıma vakit ayırmak istiyorum. Seçilemezsem de TOKİ'ye geri dönerim"-TOKI Baskani!!!
Herkese günaydın arkadaşlar
Konu nunu tarafından (30.01.09 Saat 10:14 ) değiştirilmiştir.
ya bu cnbc e ne zaman şu dow future ı dgru verıcek..8150 dıyolar ben 8133 görüyorum.güya interaktif kanal.3 dakada bir mi güncelleniyo yoksa bunların verileri de?
Ben söyeleyim 33700 açılacak
Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır. Bu görüŞler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle sadece bu forumda yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.
iyi o zaman...33300.
Şu an 5 kullanıcı var. (0 üye ve 5 konuk)
Yer imleri