Nereden bakarsanız bakın en geç pazartesi yada salıya kadar tutabilirler buralarda, 35000 e vede hatta 35500 bile götürseler sonuçta ayılara yarayışlı bir yukarı hareket olmuş olacak, herkese iyi akşamlar..
Nereden bakarsanız bakın en geç pazartesi yada salıya kadar tutabilirler buralarda, 35000 e vede hatta 35500 bile götürseler sonuçta ayılara yarayışlı bir yukarı hareket olmuş olacak, herkese iyi akşamlar..
Pozsiyon yok ama ruh halim kısa ve orta vade vade beklentimi gösterir.
AL SAT tavsiyesi olarak algılamayın. Ben ki 3-4 yıllık bir amatörüm. Siz üstadlara bakın!
Bir hatam olursa affola, sizi rahatsız eden bir mesajım olursa özel mesaj atın sileyim.
http://www.hurriyet.com.tr/ekonomi/10884451.asp?gid=254
İhracatçıyı VOBa sokacakalrmış.
AL SAT tavsiyesi olarak algılamayın. Ben ki 3-4 yıllık bir amatörüm. Siz üstadlara bakın!
Bir hatam olursa affola, sizi rahatsız eden bir mesajım olursa özel mesaj atın sileyim.
sayın moderetorlerımden odul ısterım
sıteye gırebıldığım için
yarım saattır uğraşıyorum
ntv de erdogan konuşuyor.......
israile geçirdi.......
ilk kez ayakta alkışladım.......
Konu mbm tarafından (29.01.09 Saat 21:35 ) değiştirilmiştir.
Bu forumda yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Burada yer alan yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kişisel görüşlerine dayanmaktadır
Erdoğanı konuşturmadılar davosu terk etti. Kasımpaşalı resmen postayı koydu. Benim için DAVOS bitmiştir beni konuşturmuyorsunuz dedi.
Erdogan Hayatının hatasını yapıyor.
Ve KAsımpaşalığının bedelini tüm Türkiye'ye ödetecek.
Rahmetli Ecevit, Israil soykırım yaptı dediği için yıllarca iktidara gelemedi.
Tayyibi getiren Amerika aracılığı ile Israil lobisidir.
Şu an halkın oyuna güvenerek sağa sola posta koyuyor,
Zeitgeist filminide seyrederseniz , Ne zaman bir lider halkının oyuna güvenerek yola çıktıysa sonu hep Mossad tarafından suikast veya ülke ambargosu ile bitmiştir.
Devlet adamı bu değildir.Haması düşüneceğine önce Yüce Türk Milletinin Hakkını ve Geleceğini düşünmeli idi.
Filistinde yapılanları doğru bulmuyorum ama Erdoğan'ın öncelik listesi yanlıştır.
Listenin en ön sırasında Türkiye ve Türk Milleti olmalıydı.
Konu teo tarafından (29.01.09 Saat 22:06 ) değiştirilmiştir.
Bu forumda yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir. Burada yer alan yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır. Bu görüŞler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle sadece bu forumda yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.
herkese merhaba
yeni olduğum için bir VoBjektif Seans Odasi Bölümüne girdim..ordan başka kapı açıldı...sonra başka kapı.. resmen bu bölüm level olmuş
saygılar
Şu an 9 kullanıcı var. (0 üye ve 9 konuk)
Yer imleri