33600 asayası olmasa gun system dolayı yukarya istek tutan traders short etmez onlar long..
33600 asayasında gun system gore long olan traders stoıp etme baslar dikat olma gerek..
system alt peryot gore bakan traders short amma onlar gun system long oldu icun korkyolar ondan eyer 5 dakk..15 dakk system long signal olur onlar panic short stop eder dikat olun.
Türkçemi düzeltmeye çalıŞıyorum
Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır. Bu görüŞler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle sadece bu forumda yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.
Şimdi çözdüm yaaa niye düşmüyoz, dow futurun eksi olduğuna bakmamalı, dow akşama 8500 üstesine atar, bu durumda bizim spotu ağır ağır basarak oyun oynanıyo, zaten fark + oılmasıda buna işaret olabilir, en azından yarın düşüş yapmıycaz, o yüzden akşama yarın için uzun poz uygun olacak gibi, ama nereden? belki bu yüzdende 33500 e basmıyor vob ağaları, millet kısa kapayıp uzuna geçmesin diyesaygılar.
Period 30 dk
Zaman 15:30
Borsa Adı VOB30
Aktif Trend AYI
Durum : yatay
Pasif Trend: Boga
Durum :negatif yatay
1.cil kesişmeler OLDU YUKARI/OLDU ASAGI
2.cil keşişme OLMADI
---
fdow hala hafifde olsa boga durumda ama sinirda biri hapsirsa ne olur bilmem.
Konu Dantes tarafından (29.01.09 Saat 16:45 ) değiştirilmiştir.
Fazla kaybetmeden kazanmak için düşündüğünü, inandığını, inanmak istediğini, okuduğunu, duyduğunu değil, gördüğünü Al/Sat, terse giderse zararı durdur. Daha iyi görmek için durmadan öğren. Bunu yapamıyorsan, kazanman acemi şansı yada bir tür kumardır.
Forumda yer alan bilgi,yorum ve tavsiyeler kişisel görüşlere dayanmaktadır; yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Bu nedenle forumda yer alan bilgilerle yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.
Konu hexen tarafından (29.01.09 Saat 16:44 ) değiştirilmiştir.
Türkçemi düzeltmeye çalıŞıyorum
Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır. Bu görüŞler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle sadece bu forumda yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.
Hisseler ağırlıklı ortalamalarının altına sarkmıyor, işctr 3,70 , garan 2,25 ortalama olduğundan tutunuyor, bakalım işler yarına kaldı, yarında Cuma yatay olur, Haftaya ayılar sahne alır diye düşünüyorum, saygılar.
15,30 verileri ABD ye mı aitti yoksa Cibuti'ye mi, dow tınmadı bıle,
Buradan dowa seslenıyorum, bıraz delıkanlı olun beee!!
Gozunu 8500e dıkmıs bellı.
Aps deki negatif artışı yorumlarmısınız teşekkürler.
Efg senin yalanlarını yiyim, hep işin artistlik ...
Bu forumda yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir. Burada yer alan yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır. Bu görüŞler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle sadece bu forumda yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.
dolar..faiz..ve borsa ..yani bizim üç kaat ekonomisi düşüyor....üçü birden düşmez bunların...birileri bizi gözetliyor....spekülasyon borsada daha rahat olur....borsa yalan mı söylüyor..........![]()
Şu an 4 kullanıcı var. (0 üye ve 4 konuk)
Yer imleri