Ö.S. short pozisyon aldım ancak sonradan çıkmak zorunda kaldım, akşam eve gelince dumur oldum.
DJI da oluşan yükseliş ile gece 1 saat uyuyamadım sonrasında da iyi uyuyabildiğim söylenemez.
Ancak seansın eksi gitmesi, aptallık yaptığım gerçeğini değiştiremez.
Trende karşı gelmek en büyük hatam idi.
Yeni idim kardeşiniz oldum
Bence spottaki ağır hisseleri izleyen veya işlem yapan VOBda daha sağlam işlem yapar. Buna göre GARAN hariç ağır hisselerin beli kırıldı o da sınırda. Muhtemelen öğleden sonra netleşir.
Bu arada dün 38-40000'ler konuşulmaya başlandığında ve forum nüfusu iyice kalabalıklaşıp (140 kişi civarı) aşırı iyimser olup yükselişe inandığında yükseliş bitti bana göre. Doğrusunu zaman gösterir.
Konu sentinus tarafından (29.01.09 Saat 13:28 ) değiştirilmiştir.
-Objektif giriş ve çıkış
-Para yönetimi
-Hareketli stoploss
Bu üçüne uymuyorsanız ne kadar paranız olursa olsun VOBda uzun vadede para kazanmanız imkansızdır.
-----------------------------------------
Burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.
illa ki bir mucize sistem bulacaksın...hayranım senin bu araştırmalarına....
teo dostum olmayan sistemi arıyorsun...en güzel sistem en basit olanıdır....
% 100 kazandıran sistemi bulamazsın...ben buldum .....ama sadece ben biliyorum...% 100 garanti veririm...bunuda gece anlatayım ..)![]()
Seren Abicim, lastik harbi harbi patladı![]()
Short a geçtim
ya ne indikatorle urasıyosunuz anlamadımki en iyisi dilek tutmak![]()
İletişim: mersiyk@voborsa.com
Analizinin arada kaynamamasını isteyenler,analizlerini aynı zamanda Analiz Deposu topiğine koyabilirler.
Fazla kaybetmeden kazanmak için düşündüğünü, inandığını, inanmak istediğini, okuduğunu, duyduğunu değil, gördüğünü Al/Sat, terse giderse zararı durdur. Daha iyi görmek için durmadan öğren. Bunu yapamıyorsan, kazanman acemi şansı yada bir tür kumardır.
Forumda yer alan bilgi,yorum ve tavsiyeler kişisel görüşlere dayanmaktadır; yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Bu nedenle forumda yer alan bilgilerle yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.
Sn seren ı, harbidende Lastiğe yama tutmadı görülüyor![]()
Mesajımı bitirince gördüm GARAN'ın da beli kırılmış kapanışta. Artık IMF de gelse OBAMA da gelse kurtaramaz.
-Objektif giriş ve çıkış
-Para yönetimi
-Hareketli stoploss
Bu üçüne uymuyorsanız ne kadar paranız olursa olsun VOBda uzun vadede para kazanmanız imkansızdır.
-----------------------------------------
Burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.
Şu an 7 kullanıcı var. (0 üye ve 7 konuk)
Yer imleri