Oyle bir noktadayiz ki, yukari goturmek mecburiyetindeler.
Bugun acilan short pozisyonalrda dahil pek cok short pozisyonu kapatmak zorunda birakmak isteyeceklerdir.
35.800 ler pek uzak degil bence.
RALLiLER ALTIN VURUSTUR..
TEKNiGE iNANMA TEKNiKSiZ KALMA
Bikmisbroker
Bu forumda yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir. Burada yer alan yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır. Bu görüŞler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle sadece bu forumda yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.
Fark yine +200 falan oldu, ben en iyisi bu haftaki 33500 ü bekliyim, ne kalmış şunun şurasında 2 gün var haftanın bitmesine, saygılar.
34425..yukarı geçilmesine rağmen py..tobo yu çalıştırmakta ağır davranıyor....formasyonun 35600..lerde bitmesi gerekir...py nin de mal cıkması gerekir..ne kadar kontrollü gidiyor.......en tehlikeli yukarı gidiş metabolizmayı bozar......
haftalık grafık yatayda ve tehlıkelı duruyor, bu sekılde yukarı gıdebılmesı icın, bolıngerın ust bacagının cukur yapması gerekıyor, halbukı bacagını asagı dusus trendı durumunda koruyor.
Nasıl cukur yapar.
Cok sert yukarı gıtmesı lazım 5000-7000 puan arası kı, haftalık duzelsın...
Gorunen teknık fotograf bu, ama ben teknıge ınanmıyorum artık, her sey mumkun elbette...
Sevgıler...
Konu teo tarafından (28.01.09 Saat 17:35 ) değiştirilmiştir.
Bu forumda yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir. Burada yer alan yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır. Bu görüŞler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle sadece bu forumda yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.
XU30 vob haftalik..
![]()
Bikmisbroker
xu100 de durum..
![]()
Bikmisbroker
35250ye çektim satış emrimi akşamüstü kahvemi içerkenn longlar için güzel bir gün oldu![]()
kapanışı 35100 bekliyorum
Üç kuruşluk insana beş kuruşluk değer verirsen aradaki iki kuruşa seni satmaya kalkar.
Bizi üç kuruşa satanları biz bedavaya veriyoruz.
Şu an 10 kullanıcı var. (0 üye ve 10 konuk)
Yer imleri