Bu forumda yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir. Burada yer alan yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır. Bu görüŞler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle sadece bu forumda yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.
bugün ciddi ralli olurgömlekçisi çömlekçisi traderi foncusu herkes garanda kademe boşaldıkca altını dolduruyor
Konu Vob Trader tarafından (28.01.09 Saat 11:18 ) değiştirilmiştir.
Üç kuruşluk insana beş kuruşluk değer verirsen aradaki iki kuruşa seni satmaya kalkar.
Bizi üç kuruşa satanları biz bedavaya veriyoruz.
AMEXIN SKORU.....
>
> Dün WALL STREET yine gergin açti : bir yandan DUPONT kötü rakamlar, öte
> yandan AMERICAN EXPRESS, iyi bilanço su ..... Fakat AMEX in rakamlari
> beklenen kadar kötü gelmedigi için , piyasanin hosuna gitti ve AMEX +10%
> yükselerek DOW u en olumlu etkileyen isim oldu......(unutmiyalimki AMEX 30
> dolardan 15 dolara geriledi)....
>
> Yani dün DOW yine yoyo yaparak 8100-8200 bant içinde hareket etti .......
> 5 inci kere 8200 geliyor ve oradan dönüyor.....Devami cok büyük merak ile
> bekleniyor....
>
> Bu yüzden dün DOW yine yesil kapatamaya basarmasi , ALTIN i geriye götürdü
> (simdilik...)...
>
>
> Bugün brokerlerin en büyük soru isaret ise , sifir faiz den sonra FED için
> hayat var mi acaba ?
> Artik faiz indirim muhabetti bittigi için, Mr BEN , büyük iktimal, tahvil
> alacagim demesi çok münkün gözüküyor....Yani Ben amcamiz amaci bütün
> parayi bono piyasasina çekmek... Fakat ABD de tahvil piyasasi o kadar
> sisti ki (yani düsük seviyede) Mr Ben bu "tavhil piyasasinda olan balloon
> u" daha da sisirecek BAYBARS SEZEN
Pozsiyon yok ama ruh halim kısa ve orta vade vade beklentimi gösterir.
AL SAT tavsiyesi olarak algılamayın. Ben ki 3-4 yıllık bir amatörüm. Siz üstadlara bakın!
Bir hatam olursa affola, sizi rahatsız eden bir mesajım olursa özel mesaj atın sileyim.
Pozsiyon yok ama ruh halim kısa ve orta vade vade beklentimi gösterir.
AL SAT tavsiyesi olarak algılamayın. Ben ki 3-4 yıllık bir amatörüm. Siz üstadlara bakın!
Bir hatam olursa affola, sizi rahatsız eden bir mesajım olursa özel mesaj atın sileyim.
Aslında spotun yukarı yapmasına anlam veremedim, hadi vob neyseki çatlak traderlar sayesinde açılışlar dengesiz olabiliyor, bu anlamda spotun 34500 ve yukarısını görmesini beklemiyordum ve hala beklemiyorum, saygılar.
Konu kamyon şöförü tarafından (28.01.09 Saat 11:24 ) değiştirilmiştir.
Hep bu teknıkcılerın formasyon merakından olan seyler bunlar, Aman cıft tepe satalım,
Aman cıft dıp alalım, Takoz var dıkkat, Obo,Mobo,Tobo,W formasyon Sımetrık Ucgen cart curt...
Gecınız efendım gecınız...
Konu teo tarafından (28.01.09 Saat 11:22 ) değiştirilmiştir.
Bu forumda yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir. Burada yer alan yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır. Bu görüŞler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle sadece bu forumda yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.
Bir assagi salinma durumunda 20 dakikaliklarda TOBO olusacak ..
RALLiLER ALTIN VURUSTUR..
TEKNiGE iNANMA TEKNiKSiZ KALMA
Bikmisbroker
üç ihtimal var..ikili tepe..34400...
geçerse..35400...35800...
35650 den dönerse...OBO hemde günlükte...
kısalar için önce 33600...sonrasına ...gelince devam....
Tekrar aşağıya dönüş başladı bence, görüntü budur, 5,10,15,20 dk lık grafiklerde atak yapacak gibi durmuyor, ama ani bir hareket olurmu bakıcaz, saygılar.
Şu an 3 kullanıcı var. (0 üye ve 3 konuk)
Yer imleri