İletişim: mersiyk@voborsa.com
Analizinin arada kaynamamasını isteyenler,analizlerini aynı zamanda Analiz Deposu topiğine koyabilirler.
evladım teo ben senin dedenim..yok büyük büyük babanım..yapma yaw ben genç yakışıklı bir olgun erkeğim. borsada nice delikanlıyı cebimden çıkarırım...hexen baba ve ben dinozor oluyoruz...siz genç delikanlılar ne oluyorsunuz...istersen bir akşam kadehleri dizelim.....sen ben hexen baba....sabahı kim görecek..kim seansa girecek..görelim......![]()
şimdi geldim ..arkadaşlarla birkaç kadeh yuvarladık.....kulis yaptık....araştırmacı gazeteci olarak haftalık istihbarat gerek...
kısa gırdım bu akşam ama pışman oldummm
son yarım saatten
yarın sabah futureden korkmaya başladım
yarın yuklu ceza odemek ıstemıyorum
uzuncular şanslı
nerden çıkardın demeyın
bekleyın
bugunkı yazılanlardan buyuk keyıf aldım
ıyı bır gun oldu
son hamle dışında((((
Altına olan hücumdan sonra faize de hücum başladı 10 yıllıkalrda bir çökertme oynandı bu akşam. Güvenli limanlara çekiliyor millet.
Pozsiyon yok ama ruh halim kısa ve orta vade vade beklentimi gösterir.
AL SAT tavsiyesi olarak algılamayın. Ben ki 3-4 yıllık bir amatörüm. Siz üstadlara bakın!
Bir hatam olursa affola, sizi rahatsız eden bir mesajım olursa özel mesaj atın sileyim.
AL SAT tavsiyesi olarak algılamayın. Ben ki 3-4 yıllık bir amatörüm. Siz üstadlara bakın!
Bir hatam olursa affola, sizi rahatsız eden bir mesajım olursa özel mesaj atın sileyim.
ulen kır artık 8200 yoksa ben kırıcam kafasını yeter![]()
Aboo, sn. vobıx, ne olur bu faizin sonu sizce? 10 yıllıklarda bir günde -%5 e yakın düşüş, piyasalarda sağ gösterip sol vuruyolar, görüntü budur bence, saygılar.
brehhhh..siteye uzunca bir süredir giriş yapılamıyordu...Hey Hell, şu işi oturtsanız artık diyorum
BANGA mühim
Şu an 5 kullanıcı var. (0 üye ve 5 konuk)
Yer imleri