sn. hexen den tek farkım..ben aynı zamanda spotta da işlem yapıyorum..ve izliyorum.......
32800..ün üstüne çıktıktan sonra tekrar içine girersek..tehlikeli olur..............bundan......
Türkçemi düzeltmeye çalıŞıyorum
Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır. Bu görüŞler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle sadece bu forumda yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.
bir daha long denedim....32675......
stoploss 32425......
spot biraz naz yapıyor ama o da dayanamıyacak vede düşecek gibi
faiz kötü...15.21.....
8055 asayasında dow future bizdeki 32500 yeresini asaya kırma sebep eder.. teknik bakan traders bazı 32575 civardan aldı longs realiz etti (seren) bazı tutyor.. bazı terkar 575 yaklastımı terkar long etme dusunyor bazı taders systems short oldu icun long etmedi onlar destek asaya kırılmasını bekliyor cunki ozaman short atcak onlar..
long tutan (ben) gibi traders short acmak isteyen bekleyen traders sebeple destek kırıldımı asaya hızla atak olur.. ona dikat etme gerek.. amma sindi destek ustesinde oldu icun short teknik bakan traders taraftan tehlikeli gozukyor.
Konu hexen tarafından (27.01.09 Saat 15:23 ) değiştirilmiştir.
Türkçemi düzeltmeye çalıŞıyorum
Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır. Bu görüŞler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle sadece bu forumda yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.
Konu teo tarafından (27.01.09 Saat 15:23 ) değiştirilmiştir.
Bu forumda yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir. Burada yer alan yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır. Bu görüŞler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle sadece bu forumda yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.
Şu an 6 kullanıcı var. (0 üye ve 6 konuk)
Yer imleri