32.775 altında bar kapanışı olmuştur, Buradan artık short zamanı gelmiştir, Olası dönüş ihtimaline karşı 32.775 stop noktası olmalıdır..
32.775 altında bar kapanışı olmuştur, Buradan artık short zamanı gelmiştir, Olası dönüş ihtimaline karşı 32.775 stop noktası olmalıdır..
Bu forumda yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir. Burada yer alan yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır. Bu görüŞler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle sadece bu forumda yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.
32500-550 bandından tepki gelir.gelmeli.bu tepkinin boyu da 32800.ü geçmeli...ve üstünde kalmalı...
Türkçemi düzeltmeye çalıŞıyorum
Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır. Bu görüŞler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle sadece bu forumda yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.
yukarı tepki olsada..yeni tehdit 15.30 dk.lıklarda OBO oluşumu olabilir....
32400-32500 aralığı destek olur..
tepki...süreye bağlı azalır...şimdi 33250....hedefi...ama 33500..yukarı geçilmezse market aşağı..bana göre geçilmesi için sebeb yok....
seansta grafik koyamıorum..ama 30 dk.lı grafik..tepki ardından OBO tehditi yapıyor....
bu tehdit 33500 yukarı geçilmeden bitmez...yani bitmeyecek.........
cunki duygusuz graf bakyosun sende
sindi bizim onumuzde system gore harket eden traders var onlar 33750 beri yukardan short tutyor cunki onlara daha realiz sinyal gelmedi..
biz gibi teknik bakan traders sebeple onlara realiz sinyal gelme olur.. 32575 teknk traders long ettik savunduk sindi bizim gibi dusunen trader cok sayıda varsa yukarya min 33500 yeresine akım baslatcayız eyer system bakan traders korkar bu harket terkar 34300 yeresine gider..
amma 32500 asayasında duygusuz long vaszgecceyim ben
Türkçemi düzeltmeye çalıŞıyorum
Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır. Bu görüŞler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle sadece bu forumda yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.
bence süper bir teknik anlatım...tam anlatmak istediğim...walla sn.hexen benden iyi türkçe anlatım..bravoo...
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)
Yer imleri