Sayın Cbaykus
Eski forumdaki çalışmalarınızı inceledim daha sonra goole'dan izinizi takip ederek bu yeni formunuzu buldum.
Yapmış olduğunuz çalışmalar için gerçekten emeğinize ve tok gözlülüğünüze teşekkürler.İnsanlar genelde kolay kolay sistemlerini yayınlamaya değil açıklamaya bile yanaşmaz çünkü.
Bende sizin sisteminizi iyice inceledikten sonra kendime exelde tablolar hazırladım.İmkb-100,İmkb-30,Usd,Altın'ın şubat ve nisan vadeleri için tablolarımı hazırladım.Şubat ayı vadesinde nisana göre daha iyi çalısıyor (muhakkak denemişsinizdir bunu zaten).Altında ise gayet başarılı olduğunuda gözlerimle gördüm.Gerçekten başarılı olan bu sistemin geliştirilme aşmasınıda eski form dan okudum.
Bu arada bişey sormak istiyorum.Mesela long dayız ve gun içinde takip sayımız aşağı kırıldı hemen shorta mı gecicez.Bunu 803 no lu yazınızda yazmışsınız ama tam anlayamadım.Hemde bu da tanışmamıza vesile olsun dedim.
Ayrıca eski formdaki bu sistemin gelişmesine katkıda bulunan arkadaşlarda hala burada gördüğüm kadarıyla onlara selamlar.
Tekrardan Teşekkürler
7410
Sayın CBaykus
Ayrıca bazı günler kapanışla takip sayıları arasındaki farklar çok açılıyor.Bazı günlerse neredeyse aynı.Bununla ilgili yorumuzu (düşüncenizi) öğrenebilirmiyim.
Bide ben kendi tablolarımda günlük hacim ve pozisyon sayılarıyla ilgili sütun açtım.Bunların bir etkisi olduğunu yada bunlardan yararlanmamızı gerektirecek bir durum olduğunu düşünüyormusunuz.
Saygılar
7410
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)
Yer imleri