hastayım..aktivite yok..kendimi grafiklere vurdum..seri halde geliyorlar
hastayım..aktivite yok..kendimi grafiklere vurdum..seri halde geliyorlar
BANGA mühim
ımf ye karşı 2b onaylanmış
bır artı bır eksı
bugün seansta ben çıktıktan sonra olan nahoş gelişmeler üzerine bundan sonra sadece kendi topiğim olan üç kaat ekonomisinde yazacağım...
seansta yazma sebebim özellikle spottan ve aracı kurumların oyunlarından sizlere haber vermekti....ancak seans içi ağır pozisyonlarım beni sinirli yapıyor...birde tahrik olunca ..kendimi tutamıyorum....gün içi verdiğim rahatsızlıktan dolayı tüm arkadaşlardan..(kötü ve art niyetle özellikle gelenler hariç)..özür dilerim....
avafx_com Buraya üyelik ücretsiz ve sitedeki DEMO program sayesinde istediğiniz parite, borsaya veya dolara alarm ekleyebiliyorsnuz.Örneğin dolar 1.533 olunca haberver diyorsunuz ve sizi uyarıyor, bilgisayar başında olmayanlar için ideal bir program. Önce Charts-NewChart bölümünden istediğinizi seçin(eurusd,usdtry...) sonra Grafik üzerinde sağ tıklayıp "place alert" demeniz yeterli.Alarm işaretinin görünmesi için de charts-defaultsettings-show price alert- kutusunu tıklayın.
boşverin biz imfden, heberden artmadık zaten, vob makası saçmaydı düzeldi. şimdi yurtdışına takip devam.
Ben kesinlikle VOB için bir hiçbirşey yazmıyorum, analizlerim amerikan borsaları içindir. Kişisel görüştür.
Astatin, grafiklerindeki siyah ve lacivert renkler karışıyor; mümkünse lacivert yerine yeşil kullansan...![]()
bakanın yaptığı ımf açıklamasından sonra
dow sarsılmış gözüküyor
ardı ardına satışlar gelıyor
bu haber bu saate mı açıklanır dıye tepkı yaratmış)))))))))))))
dostum siyahın önemi yoksadece aman diyor geçici yatay piyasaya girbiliriz..siyahı poz.u koru olarak da algıyabilrisin, veya kısa peryotlu sisteme dönüp yatay da kaymak ekleyebilirsin taki tekrar poz. değiştirene kadar...şimdi ın yeşil yaparsam al sinyali bu herhalde ne boktan sistemmiş derler...oysaki mavi al...
deniyiym bakiimm
BANGA mühim
ımf açıklması yapılmışşsa beklenti gercekleşti artık herkes biliyor en son duyup mal alan keybeder dowda bekledigim yerlere geldi
Konu clark tarafından (26.01.09 Saat 22:03 ) değiştirilmiştir.
Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır. Bu görüŞler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle sadece bu forumda yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.
Şu an 8 kullanıcı var. (0 üye ve 8 konuk)
Yer imleri