-Objektif giriş ve çıkış
-Para yönetimi
-Hareketli stoploss
Bu üçüne uymuyorsanız ne kadar paranız olursa olsun VOBda uzun vadede para kazanmanız imkansızdır.
-----------------------------------------
Burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.
ben merkez bankası olayım ayda en az 2kere TAVAN yaptırırım![]()
Seren var ya senin yaptığını Çorum'lu yapmaz..
Alacağın olsun, bir daha ki sefere diyelim...Arkadaş listesine ekledim...
Bu forumda yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir. Burada yer alan yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır. Bu görüŞler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle sadece bu forumda yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.
yandııık longcular. hurriyet.com.tr de IMF açıklaması. Nolcak şimdi????
Sayın Mozkan çok değerlidir.Kendisi sadece heyecanlı Çorumlu arkadaşı uyardı, Bunu da yapmaya hakkı vardır.
Bu nedenle Sayın Seren I ve Mozkan'ı çok severim.
Bir yanlış anlaşılma oldu sanırım...
Her ikisi de birbirini tanısa çok iyi anlaşabileceklerine eminim...
Sevgiler...
Bu forumda yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir. Burada yer alan yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır. Bu görüŞler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle sadece bu forumda yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.
IMF den vazgeçtik demiyorki sadece ara verildi ben DAVOS'ta devam edeceğim diyor.
yahu zaten eğer ben bu tayyibi tanıyorsam yerel seçimlerden önce imza falan atmaz.atarsa vatandaştan tokat yiyeceğini çok iyi biliyor.bizi IMF ye mahkum etti diyecek vatandaş.muhalefete koz verecek v.s.
yoksa birçok avrupa ülkesi 1 haftada krediyi aldı IMF den biz aylardır ha bugün ha yarın ha bugün ha yarın.niye?
SEÇİMLER yüzünden.
Şu an 5 kullanıcı var. (0 üye ve 5 konuk)
Yer imleri