İletişim: mersiyk@voborsa.com
Analizinin arada kaynamamasını isteyenler,analizlerini aynı zamanda Analiz Deposu topiğine koyabilirler.
burada kar realizesi bekleyin.............
burada gelmezse kar satışı sortlar kötü yola düşer........benden söylemesi......
flat oldum..........................
kamu bankasının batması sözkonusu olabilir mi...benim bildiğim kamu bankasını zaten devlet memuru yönetir..en fazla zarar eder,oda hazineden takviye olur...ama asla batamaz,halka açık hisselerine el konulamaz..yanlışım var mı...mesela halkbnk,vakıfbank gibi..batmaktan kastım hiselerin el konulmasından dolayı işleme kapatılması gibi..demirbnk,egebnk gibi..kamu bnk. en kötü olarak hisse fiyatı çok çok düşer ..
Konu abka tarafından (26.01.09 Saat 16:18 ) değiştirilmiştir.
teknik değil tamamen duygusal......çok para ...bereket versin demesinide bilmek gerek...
32800 aşağısı short olur, bundan dolayı artık dow açılana kadar yatayda kalabiliriz, mal toplarlar..
graf yakından son guncel
![]()
Türkçemi düzeltmeye çalıŞıyorum
Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır. Bu görüŞler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle sadece bu forumda yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.
arkadaşlar eş zamanlı trade den rahatsız olan varsa .....ben gider.............
Sayın seren
Fincan kulp mu oluşuyor? hexen babanın grafiğine göre?
Şu an 4 kullanıcı var. (0 üye ve 4 konuk)
Yer imleri