yukardaki grafi icun yorum
dikat olun nerde oldmuzu gorun gun icte trade eden traders 32600 yeresine yaklastımı short eder
amma
32700 üstesi stop eder cunki x yeresi potansta olcayız ozaman..
Türkçemi düzeltmeye çalıŞıyorum
Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır. Bu görüŞler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle sadece bu forumda yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.
Konu jelibon tarafından (26.01.09 Saat 13:48 ) değiştirilmiştir.
Ben kesinlikle VOB için bir hiçbirşey yazmıyorum, analizlerim amerikan borsaları içindir. Kişisel görüştür.
bana biraz müsade....yemek vakti....
Pozsiyon yok ama ruh halim kısa ve orta vade vade beklentimi gösterir.
AL SAT tavsiyesi olarak algılamayın. Ben ki 3-4 yıllık bir amatörüm. Siz üstadlara bakın!
Bir hatam olursa affola, sizi rahatsız eden bir mesajım olursa özel mesaj atın sileyim.
ilk etapta 33500 var abartırlarsa
evet amma kanal deyismesi olmasa y potans icun dikat olma gerek ondan duygu yok ,stop var.. graf gore harket etme var
sindi alt peryot system gore harket eden traders system short sinyale kadar long tutcalar..
amma
32600 yeresinde hem system hem teknik gore harket eden traders realiz etme , gun icte teknik gore trade eden traders short etme potans var.
kanal deyisim oldunda dediyin gibi terkar yukarya x yukselme potans short icun cok tehlike olur.
Konu hexen tarafından (26.01.09 Saat 13:57 ) değiştirilmiştir.
Türkçemi düzeltmeye çalıŞıyorum
Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır. Bu görüŞler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle sadece bu forumda yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.
merhabalar bu gün ekranı geç açtığımdan takaslar tam değil bir arkadaş bu günün ve vade başından beri olan takası yollarsa çok memnun olurum ister buraya isterse takas topiğine
Şu an 3 kullanıcı var. (0 üye ve 3 konuk)
Yer imleri