yahoo finance'den 10 dakika gecikmeli izleyebilirsiniz...
http://finance.yahoo.com/indices?e=futures
"Yeni dönemde eğer milletvekili seçilirsem, biraz da emekli gibi yaşayıp, torunlarıma vakit ayırmak istiyorum. Seçilemezsem de TOKİ'ye geri dönerim"-TOKI Baskani!!!
banking indexten sonra, transportların yeni dip yapmasına rağmen dowun buna ayak uydurmadığı görülüyor.
ancak transportlar göstergedir. dikkatli olunmalıdır.
B dalgalar bu şekil volatil ve şaşırtıcıdır.
aşağı bir düşüş TA da gözükse bile tecrübe bunun tuzak olacağını gösteriyor.
peki niye güçlenmedik?
borsalar belirsizliği sevmez, plan tartışılyor, tartişmalar hala sürüyor.
haftalık olarak tecrübe salıdan itibaren 4 şubata kadar güçlü görünüm der.
altın için ralli süreci devam ediyor. kısa vadeli kar satış bölgesine geldik, yeni bir alım fırsatı daha verecektıir bu hafta.
sevgiler.
Ben kesinlikle VOB için bir hiçbirşey yazmıyorum, analizlerim amerikan borsaları içindir. Kişisel görüştür.
günaydınlar herkese
bu hafta al sinyallerimde take profit seviyem:500-600 puan civarı,
sat sinyallerimde 200-300 civarı olacaktır kolay gelsin.
garan...vob da kimin bacagı spot açılsın bakalım....efg olabilir..
flata devam...
"Yeni dönemde eğer milletvekili seçilirsem, biraz da emekli gibi yaşayıp, torunlarıma vakit ayırmak istiyorum. Seçilemezsem de TOKİ'ye geri dönerim"-TOKI Baskani!!!
31.150 LONG lar 650 den kapandı...alan hayrını görsün...hsonu gezdik dolaştık 500 puan aldık sabah.bela mı isteyeceğiz daha?
ben tokatımı attım kenara çekildim.birazda siz pataklayın py yi
kalanlara bol şans!
Imf anlaşması bugün veya yarın açıklanacak diyorlar 25-30 milyar dolarlık bir anlaşma dolar/ytl'nin hızlı düşmesine neden olur herhalde? Dow yükseldiği zaman altın da yükselirdi şimdi garip hareketler oluyor, günlük veya haftalık al-sat sinyali olan var mı?
avafx_com Buraya üyelik ücretsiz ve sitedeki DEMO program sayesinde istediğiniz parite, borsaya veya dolara alarm ekleyebiliyorsnuz.Örneğin dolar 1.533 olunca haberver diyorsunuz ve sizi uyarıyor, bilgisayar başında olmayanlar için ideal bir program. Önce Charts-NewChart bölümünden istediğinizi seçin(eurusd,usdtry...) sonra Grafik üzerinde sağ tıklayıp "place alert" demeniz yeterli.Alarm işaretinin görünmesi için de charts-defaultsettings-show price alert- kutusunu tıklayın.
İletişim: mersiyk@voborsa.com
Analizinin arada kaynamamasını isteyenler,analizlerini aynı zamanda Analiz Deposu topiğine koyabilirler.
Bugün pek fazla veri yokmuş: USD Mevcut Konut Satışları (Ara) 17:00 - USD Öncü Göstergeler (Ara) 17:00
avafx_com Buraya üyelik ücretsiz ve sitedeki DEMO program sayesinde istediğiniz parite, borsaya veya dolara alarm ekleyebiliyorsnuz.Örneğin dolar 1.533 olunca haberver diyorsunuz ve sizi uyarıyor, bilgisayar başında olmayanlar için ideal bir program. Önce Charts-NewChart bölümünden istediğinizi seçin(eurusd,usdtry...) sonra Grafik üzerinde sağ tıklayıp "place alert" demeniz yeterli.Alarm işaretinin görünmesi için de charts-defaultsettings-show price alert- kutusunu tıklayın.
Şu an 6 kullanıcı var. (0 üye ve 6 konuk)
Yer imleri