yani yok..Şöyle diyeyim..Avatarın dişi maksatlı olanında biraz gizem olcak..misal etek boyu en az 1 karış olmalı..ha yok ille de birisi ben donla çıkacam arkadaş diyosa ve erkekse paçalı koyu renk ve marka bir don olmalı...bayansa ve ben ille de donla çıkacam diyosa, bu mertebeye gelmiş bir arkadaşın don giymesi ile giymemesi fark etmez.. yani kendi açıısndan fark etmez.. yani hıdır değil de hıdriye ise olay, bu şekilde algılamasını tercih ederiz![]()
BANGA mühim
reca ederim..mersicimin mod sponsoru bendim bi kere..eteğinin her miliminde kariyerinin her santiminde emeğim vardır..ben yüzlerle değil avatarlarla ilgiliyim..ben imkansız aşklar için yaratılmışım..aşk geyiklerinin unutulmaz yönetmeniyim..beni sevmeyen ölsün..
ben kıstırırım onu bi yürüyüşte
kıstırırım kıstırırım..misal bugün catedral beni görmüş caddede birini kıstırmış vaziyette..valla yanlışlık oldu..ben onu mersi diye kıstırdım..sonra o olmadığını anladım geç olsa da..ondan kurtulana kadar ne çektim anlatamam
mersi ciğim gördüğün gibi bir aldatma durumum yok..valla sne sandıydım onu..gerçekten..
![]()
BANGA mühim
geyik topigidir mudahale yapılmaz sanma hıdırcım valla üsluba tikat et kaka kelimelerden kacın3 tür düzeltiyorum valla
İletişim: mersiyk@voborsa.com
Analizinin arada kaynamamasını isteyenler,analizlerini aynı zamanda Analiz Deposu topiğine koyabilirler.
Astatin...Bundan alıyımmı len.Biraz kıssa amma paçalı değil amma idare et,canım benim.OK?Rengi koyu yalnız.
http://www.simdial.com/store/Product...roductId=44393
Her akşam geleyim buraya konuşak.Siz emdeks tüyosu verin.bende size espriii.
Nasıl.
Bak ben geldim bura kalabalıklaştı.Sizin vob seans forumunda bile bu kadar kişi yoktur he.O taraftakı kalın nickliler çatlasın/patlasın...
catedralllll nerde nasıl vaziyette gördün astatin'i.. anlat yaa gülelim biraz kaynamasın arada)
ba ba ba seçtiğine bak..koskoca .net mağazalar zincirinden bunu mu buldun lemm..Köy-genç
her akşam gel valla..biz araya alacak adam bulmakta en az senin cümle kurmanda zorlandığın kadar zorlanıyoruzsen hemde espri yapcan he..şu ana kadar ki performansınla tüyo değil anca o resimdeki dondan bir tüy alırsın hıdriyem...
![]()
BANGA mühim
Short yerine kısa don giymiş. Kim long kim short diyorsan http://www.voborsa.com/forum/vobjekt...t5176p515.html
Ama desti izdivaç arayışındaysan buraya. Çöpçatanımız Astatin.
Pozsiyon yok ama ruh halim kısa ve orta vade vade beklentimi gösterir.
AL SAT tavsiyesi olarak algılamayın. Ben ki 3-4 yıllık bir amatörüm. Siz üstadlara bakın!
Bir hatam olursa affola, sizi rahatsız eden bir mesajım olursa özel mesaj atın sileyim.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)
Yer imleri