Sayın moderatörüm..
Bu tuareg adlı arkadaş sözlü sataşmalarda bulunmakta ve ortamı germektedir...
Pozsiyon yok ama ruh halim kısa ve orta vade vade beklentimi gösterir.
AL SAT tavsiyesi olarak algılamayın. Ben ki 3-4 yıllık bir amatörüm. Siz üstadlara bakın!
Bir hatam olursa affola, sizi rahatsız eden bir mesajım olursa özel mesaj atın sileyim.
Kontörlü hat kullanan adamda model arabanın işi ne demeyin, 1000+TLlik telefon kullanıp kontörlü hattı olanlar var. Kimsis kontör yükelemyi de bilmez ve çoğu zaman parça kontör yükletir.
Pozsiyon yok ama ruh halim kısa ve orta vade vade beklentimi gösterir.
AL SAT tavsiyesi olarak algılamayın. Ben ki 3-4 yıllık bir amatörüm. Siz üstadlara bakın!
Bir hatam olursa affola, sizi rahatsız eden bir mesajım olursa özel mesaj atın sileyim.
1- sayın modaretorum, sizin ceteye catedral dahıl mıdır, Dahil değilse teklıfınızle hala ılgılenmekteyım, şayet dahılse, biraz dusunmek ıstıyorum.
2- Size astatın diyebilirmiyim sayın catedral,
3- Tanrı benım gibi masumları baazı bayanların şerrinden korusun, aminn!
4- Benım kedi catedralın graflarının bırınde kayboldu, kedım neredeeee, kim kestii, satanıstmısınz nesınız yaaa.
Hişşşttt astatiiinnnnn...
Burda ava çıkmak kesmedi seni galiba...
Caddede ava çıkmışsın gördüğüm kadarıyla.. Dikkatli ol.. Çok kalabalıkk![]()
İletişim: mersiyk@voborsa.com
Analizinin arada kaynamamasını isteyenler,analizlerini aynı zamanda Analiz Deposu topiğine koyabilirler.
İletişim: mersiyk@voborsa.com
Analizinin arada kaynamamasını isteyenler,analizlerini aynı zamanda Analiz Deposu topiğine koyabilirler.
ne yapmis astatin? ben de merakli melahat oldum iyice.![]()
"Yeni dönemde eğer milletvekili seçilirsem, biraz da emekli gibi yaşayıp, torunlarıma vakit ayırmak istiyorum. Seçilemezsem de TOKİ'ye geri dönerim"-TOKI Baskani!!!
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)
Yer imleri