5 dk yokum (Gözün kör olmasın recep, jerfini kırdın kaçtı bak..)
BANGA mühim
Pozsiyon yok ama ruh halim kısa ve orta vade vade beklentimi gösterir.
AL SAT tavsiyesi olarak algılamayın. Ben ki 3-4 yıllık bir amatörüm. Siz üstadlara bakın!
Bir hatam olursa affola, sizi rahatsız eden bir mesajım olursa özel mesaj atın sileyim.
AL SAT tavsiyesi olarak algılamayın. Ben ki 3-4 yıllık bir amatörüm. Siz üstadlara bakın!
Bir hatam olursa affola, sizi rahatsız eden bir mesajım olursa özel mesaj atın sileyim.
İletişim: mersiyk@voborsa.com
Analizinin arada kaynamamasını isteyenler,analizlerini aynı zamanda Analiz Deposu topiğine koyabilirler.
Burada yazacak yeni arkadaslara seslenıyorum, sakın kımsenın samımıyetıne guvenmeyın (bana guvenebılırsınız ama), kımseyle muttefık olmayın kalıcı olmaz, (benle kalıcı muttefıklık her zaman munkundur), kımseye sırtınızı donmeyın arkanızdan bıcaklanırsınız ( bana guvenebilrsiniz, bıcak kullanmam)
İletişim: mersiyk@voborsa.com
Analizinin arada kaynamamasını isteyenler,analizlerini aynı zamanda Analiz Deposu topiğine koyabilirler.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)
Yer imleri