ooohoooooooooooo...munabbet sıfır..hadi reco özelden jerfi ye asılıyor, meşgul..catedral sana nooldu? ayrıca bizim nikah nooldu?.haaaaaaaaa sen DJI ya takıldın..son an basarlar diye tırsıyon...geçemedi artıya malumuş...bu arada bissürü altınım var ha.. xauusd %4 yukarıda..bilemiyorum yani![]()
Konu Astatin tarafından (23.01.09 Saat 23:15 ) değiştirilmiştir.
BANGA mühim
kusura bakma birşeylerle mesgulum, bırazdan damlarım.
ooo dow toplamış.. benim uzunlar iş yapacakmış pzrtsi.. ama 1 gece zor durdum, 3 gece ıııhhhh kabuslarımda kombinasyon yaratıklar görürdüm o zaman..
İletişim: mersiyk@voborsa.com
Analizinin arada kaynamamasını isteyenler,analizlerini aynı zamanda Analiz Deposu topiğine koyabilirler.
bak bak bak...kankileşmişlerde ittifak olmuşlar..senle ittifak olan iflah olmuyo bak..senin kankin yürüyüşten hala dönmedi..herhalde kurda kuşa yada benim akrabalardan birine yem oldu...recooooo..demedi deme..uzak dur bundan...son 6 aydır jerfinle hukuk kurup hala haber alınabilen bir ben kaldım..nedne ben kaldım..dinsizin hakkından imansız geldi şeklinde kaldım...haberin olsun... ha güzel mi güzel..o ayrı...
Konu Astatin tarafından (23.01.09 Saat 23:18 ) değiştirilmiştir.
BANGA mühim
MERSIYK... sana başka bir avatar bulmak istiyorum müsaadenle? nedeninin sorma..![]()
BANGA mühim
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)
Yer imleri