Kararsızım ama büyük ihtimal bende flat olucam.
Kararsızım ama büyük ihtimal bende flat olucam.
Biz bu dukkanda Donerciyiz, isimiz doner kesmek yani..
Mal sahibi baskasi, adam her sabah 50 KG lik doneri takiyor.
Biz elimizde bicak, aksama kadar terleye terleye doneri kesiyoruz.
Makroymus, mikroymus 2 ci planda gelir.
Donercilikte bicagin keskin olacak, (Teknik analizin kuvvetli olacak-Hizli karar alabileceksin ve de uygulayabileceksin) eti doneri kesecegin zaman Et guzel PiSMiS olacak.
Iyi tatiller..
RALLiLER ALTIN VURUSTUR..
TEKNiGE iNANMA TEKNiKSiZ KALMA
Bikmisbroker
Bu gece bu dow jones ralli yapmazsa aranızdan birisi ayrılıyor.Borsayı bırakıyorum.Gece don gömlek full long.
Konu kegen tarafından (23.01.09 Saat 18:16 ) değiştirilmiştir.
soyle serbest dusunun sistemi ta yi temel analizi cope atin %50 ihtimal var aldiniz ya dusecek ya cikacak. ne kadar kolay degilmi.)
tek sorun bu ihtimali tutturduktan sonra nerede poz. kapayacaksiniz sorusu.
Fazla kaybetmeden kazanmak için düşündüğünü, inandığını, inanmak istediğini, okuduğunu, duyduğunu değil, gördüğünü Al/Sat, terse giderse zararı durdur. Daha iyi görmek için durmadan öğren. Bunu yapamıyorsan, kazanman acemi şansı yada bir tür kumardır.
Forumda yer alan bilgi,yorum ve tavsiyeler kişisel görüşlere dayanmaktadır; yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Bu nedenle forumda yer alan bilgilerle yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.
dolar shortladım.
31500 yarısı gitti longların yarısı duruyor jerfiin dikisler tuttu kanama durdu gibi![]()
İletişim: mersiyk@voborsa.com
Analizinin arada kaynamamasını isteyenler,analizlerini aynı zamanda Analiz Deposu topiğine koyabilirler.
fitflat...azcık nisan vade goldytl kontratoları saymazsak tabi...![]()
BANGA mühim
geceye ve hsonuna 31.150 LONG...
ya alırız biraz ya da veririz vergimizi...
poz. da kalanlara bol şans...
herkese iyi hsonları...
haftasonuna long girdim .. 5-15 dk alda .. ve dowda uyumsuzluklar var ..
BANGA mühim
Şu an 6 kullanıcı var. (0 üye ve 6 konuk)
Yer imleri