Senaryo : 7 Fiyat : Aşağı APS : Artıyor Etki : Olumsuz Piyasa :
Yeni ayılar, temkinli alan boğalara agresif satıyorlar
(keskin düşüşler olabilir ve sonunda piyasanın aşırı satılıp keskin bir düzeltme yapması beklenir).
Bu senaryolar yüzünden RedKit beni iki yıllığına banladı giremiyorum oraya.
Pozsiyon yok ama ruh halim kısa ve orta vade vade beklentimi gösterir.
AL SAT tavsiyesi olarak algılamayın. Ben ki 3-4 yıllık bir amatörüm. Siz üstadlara bakın!
Bir hatam olursa affola, sizi rahatsız eden bir mesajım olursa özel mesaj atın sileyim.
32,350 maliyet short devam .. stoploss ve long açma stratejisi aynı ... 5 dk long sinyalde .. shortcover edip long olacağım ... .. vadeli 15 dk net uyumsuz dipte .. tepki gelebilir heran .. dikkat etmek gerekir ..
ben hala çeyrek long, öğle arası 31000 kırmış 31100 lerde görünce stoptan vazgeçtim,
inatlaştım umutluyum hala
bu arada 196000 olmuş.
Yani diyorum bu vatandaşlar sanki sabahtan beri pozisyon ayarlama çekiyorlar..Az alevlendirip kısaları stop ve tersi de doğru şekklinde..Yani kapanışa doğru hiç beklenmedik bir anda ansızın gelebilirlerm!!!! salabilirler...sonra DJ %6 düşer, sora ptesi burası %7 düşer![]()
atmak bedava..tırsın longcular dün az azap çekmedik yani
![]()
BANGA mühim
> GE GELDI....
>
> GE temettü dagitmada degislik yok dedi.....yani dagitmaya devam edecek...
>
> Su an GE - 1% asagida... Baybars Sezen
Pozsiyon yok ama ruh halim kısa ve orta vade vade beklentimi gösterir.
AL SAT tavsiyesi olarak algılamayın. Ben ki 3-4 yıllık bir amatörüm. Siz üstadlara bakın!
Bir hatam olursa affola, sizi rahatsız eden bir mesajım olursa özel mesaj atın sileyim.
Yetkılıler:"ımf ıle gorusmelerın kısa surede tamamlanması beklenıyor" - cnbce
-matrıks-
Bu arada cnbc-e de Ahmet ERGEN; Mehmet ŞİMŞEK in Davosa çarşamba günü gideceğini ve haftanın ilk iki gününde önemli gelişmeler olabilir diye açıklama yaptı.
Şu an 4 kullanıcı var. (0 üye ve 4 konuk)
Yer imleri