Fiyatlamadık dowun düşüşünü şimdi ne artar ne düşer vob.Ama fiyatlayabilir.Full short.![]()
Fiyatlamadık dowun düşüşünü şimdi ne artar ne düşer vob.Ama fiyatlayabilir.Full short.![]()
Konu sentinus tarafından (23.01.09 Saat 14:19 ) değiştirilmiştir.
-Objektif giriş ve çıkış
-Para yönetimi
-Hareketli stoploss
Bu üçüne uymuyorsanız ne kadar paranız olursa olsun VOBda uzun vadede para kazanmanız imkansızdır.
-----------------------------------------
Burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.
İletişim: mersiyk@voborsa.com
Analizinin arada kaynamamasını isteyenler,analizlerini aynı zamanda Analiz Deposu topiğine koyabilirler.
Pozsiyon yok ama ruh halim kısa ve orta vade vade beklentimi gösterir.
AL SAT tavsiyesi olarak algılamayın. Ben ki 3-4 yıllık bir amatörüm. Siz üstadlara bakın!
Bir hatam olursa affola, sizi rahatsız eden bir mesajım olursa özel mesaj atın sileyim.
Dun de 600 puanlık bır marjda kaldı uzun zaman, bugun de, ''beli kesimin'' kendı aralarındakı şifre bu!
longlaaaaaaaa
GENERAL ELECTRIC'IN 4. CEYREK SATISLARI 31.63 MILYAR DOLAR
-MATRIKS-
Konu asyalı tarafından (23.01.09 Saat 14:34 ) değiştirilmiştir.
cbaykuş uzlaşmaya göre 5 günlük basit hareketli ortalama kullanıyor bunuda gnlük pivot nokta olarak tespit ediyor .. seans içi ekran takip etmeyenler için başarılı bir sistem ..
furkan günlük sistemde psikolji çok sağlam olması lazım .. ben çevremde tanımıyorum günlük sistem trade eden ...
http://www.hurriyet.com.tr/ekonomi/10841489.asp?gid=229
imf anlaşması seçim sorasına diyor bu haber
BANGA mühim
31200 e gidiyoruz diyecektim ama resimi yükleyene kadar
![]()
Şu an 7 kullanıcı var. (0 üye ve 7 konuk)
Yer imleri