dikkat dikkat dolar 1.67 yi kırdı.. bana mı celallendi ne, ihanetimi kaldıramadı![]()
dikkat dikkat dolar 1.67 yi kırdı.. bana mı celallendi ne, ihanetimi kaldıramadı![]()
İletişim: mersiyk@voborsa.com
Analizinin arada kaynamamasını isteyenler,analizlerini aynı zamanda Analiz Deposu topiğine koyabilirler.
long stop ettim![]()
İletişim: mersiyk@voborsa.com
Analizinin arada kaynamamasını isteyenler,analizlerini aynı zamanda Analiz Deposu topiğine koyabilirler.
buda spottaki kısa vade kanalımız .. vadeli 15 dk uyumsuzluklar başladı yukarı tepki olabilir ama garantisi yok uyumsuzluklar bozulabilir güven olmaz .. shortcover için 5 dk . al sinyali beklemeye devam edeceğim .. . spottaki kanal yukarı geçi,lirse yükselişin daha uzun sürede sert olacağını anlarım ...
![]()
30,600 devammmmm
ben fullsss kısa devam ediyom.. En son 200 den fulledim..
Bi dolaplar dönüyor.. Hislerim diyor ki... Yabancı ordinosu var.. Bunlar kendi mallarını basıyor sabahtan beri piyasayı tutarak..
5 dakkalık sistemim kolay kolay al vermez şimdilik.. Ralli falan olması lazım.. O yüzden ölümüne kısa şimdilik..
Eğer hislerim ve burnum beni yanıltmıyorsa.. Öğle tatilinde facia olacak..
Hımmm. Bir bakiim dedim, dagılmışız ama az dağılmışız. Sazan dünden kalan yarım shortları da 30.8'e alış emri yazar, flat'e geçmeyi planlar. Yok mu satan ?
Loss of opportunity is preferable to loss of capital.
Yazdıklarım deneyimlerimle şekillenen kişisel görüşümdür. Yatırım kararlarınızı etkilemesine izin vermeyiniz.
Şu an 5 kullanıcı var. (0 üye ve 5 konuk)
Yer imleri