İnanamıyorum Jerfin dolarlarını satmış, bu gelişme dolarda düşüş sinyali olabilirBugün gelecek veriler : EUR Perakende Satışlar (y/y) (Kas) 11:00 GBP GSYH (q/q) (Q4) 11:30 GBP Perakende Satışlar (a/a) (Ara) 11:30 CAD TÜFE (a/a) (Ara) 14:00
İnanamıyorum Jerfin dolarlarını satmış, bu gelişme dolarda düşüş sinyali olabilirBugün gelecek veriler : EUR Perakende Satışlar (y/y) (Kas) 11:00 GBP GSYH (q/q) (Q4) 11:30 GBP Perakende Satışlar (a/a) (Ara) 11:30 CAD TÜFE (a/a) (Ara) 14:00
avafx_com Buraya üyelik ücretsiz ve sitedeki DEMO program sayesinde istediğiniz parite, borsaya veya dolara alarm ekleyebiliyorsnuz.Örneğin dolar 1.533 olunca haberver diyorsunuz ve sizi uyarıyor, bilgisayar başında olmayanlar için ideal bir program. Önce Charts-NewChart bölümünden istediğinizi seçin(eurusd,usdtry...) sonra Grafik üzerinde sağ tıklayıp "place alert" demeniz yeterli.Alarm işaretinin görünmesi için de charts-defaultsettings-show price alert- kutusunu tıklayın.
atatin'in bedduası sayesinde endeks uzunda kaldım ya.. hani pozisyonuma adapte olmak açısından sattım dolarlarımı
şaka bir yana şu anda 1.67 deki direnç 1.70 den daha kuvvetli.. 1.70-75 psikolojik direnç artık.. sağlıklı karar vermek için biraz izleyip ona göre poz açacağım tekrar..
bunlar kokuyuuu aldııı...garan 11milyon eksideeee efggggg
Şu an 3 kullanıcı var. (0 üye ve 3 konuk)
Yer imleri