dolar çıkmış nikei düşmüş dow dax düşmüş banane diyen direnen vobu yanlışlıkla uzun olan jerfinin duası tutmaktadır
dolar çıkmış nikei düşmüş dow dax düşmüş banane diyen direnen vobu yanlışlıkla uzun olan jerfinin duası tutmaktadır
Konu QUEEN tarafından (23.01.09 Saat 11:28 ) değiştirilmiştir.
İmf haberi gelirse yüzde 6 artı kapanış olur.Bugün çok optimistik oldum.BULLISH.Dün akbankta ondan dolayı mal almış olabilirler.
efg garantıı shovvv ge bekliyor sanırımmmm
Sen ne diyorsun... Niye dikkat edeyim..Kaç gündür onun için uğraşıyorum..Bi tarafda jerfin bi tarafda Mersiyk...veee orantısız güç
..
PS: Orantısız güç görmek istiyorsan dünkü Geyik topiği yazışmaları saldırılarıma bak....Daha çekecekleri var benden, adaletin yerine gelmesi için bu şart... Ve tanrı Astatin'i yarattı ....neyse abartmayayım daha fazla...Bu bir sezar, brütüs hikayesi VOBIX im..Ben ki şu mersiyk denen baldırı çıplakın mod olması için sponsor olmuşum, ben ki ona avatar üstüne başına kıyafet almışım, o gidip jerfinle arkamdan dolaplar çeviriyor..bir Jerfin le bir modu bir araya getiren uğursuz sebep noolabilir ki sayın VOBIX
Klonların Saldırısı modundan İki KUle moduna atladıktan sonra şimdi Solaris moduna geçeceğim...ass sorraaa
Konu Astatin tarafından (23.01.09 Saat 11:39 ) değiştirilmiştir.
BANGA mühim
Astatincim dolarları kapatınca haber ver lütfenİyi miktarda satış düşünüyorum
![]()
avafx_com Buraya üyelik ücretsiz ve sitedeki DEMO program sayesinde istediğiniz parite, borsaya veya dolara alarm ekleyebiliyorsnuz.Örneğin dolar 1.533 olunca haberver diyorsunuz ve sizi uyarıyor, bilgisayar başında olmayanlar için ideal bir program. Önce Charts-NewChart bölümünden istediğinizi seçin(eurusd,usdtry...) sonra Grafik üzerinde sağ tıklayıp "place alert" demeniz yeterli.Alarm işaretinin görünmesi için de charts-defaultsettings-show price alert- kutusunu tıklayın.
çok güzel söylemişsiniz.bizimkiler buldukça bunuyor.yahu daha VOB oturmamış tam yerine daha yeni yeni hacim artmaya başlamış.bundan 2 sene evvel sabah açılışlarında 2000/2500 puanlık gapler havada uçuşuyordu.bazı arkadaşlar bunun o zamanki endeks fiyatıyla ilgili olduğunu söylüyorlar (kısmen haklılar) ama bu piyasanın sığlığı ile de ilgiliydi.çok şükür şimdi daha mantıklı açılışlar oluyor.burası daha yeni yeni anlamını buluyor.
önce siz bunu bir adam gibi sabitleyin düzgün bir şekilde işlevini yerine getirin sonra bakarsınız hisse vadelilerine.saçmalıktan başka birşey değil.
ALLAH akıl fikir versin.
bende BALTACI MEHMET paşayım..![]()
vob hisse adamı direk batırır..son dakikalardaki sebepsiz tcell,dohol tavanı hatırlarsınız..ertesi günde neredeyse dip açtı..
Şu an 3 kullanıcı var. (0 üye ve 3 konuk)
Yer imleri