karıştırıyorsun, kegen nikiyle yazıyor o.
karıştırıyorsun, kegen nikiyle yazıyor o.
Pozsiyon yok ama ruh halim kısa ve orta vade vade beklentimi gösterir.
AL SAT tavsiyesi olarak algılamayın. Ben ki 3-4 yıllık bir amatörüm. Siz üstadlara bakın!
Bir hatam olursa affola, sizi rahatsız eden bir mesajım olursa özel mesaj atın sileyim.
"ŞELALE HANIMIN TANELERİ" bakalım ne zaman vizyona girecek bu film
BANGA mühim
Forumda ronadinho falan yok .Hepiniz paronayak olmuşsunuz.Milleti kıskanacağınıza yada böyle şeylerle uğraşacağınıza para kazanmaya çalışsanıza.O adam dünden beri beni eleştiriyor.Osman değil.Osman olamaz zaten.Osman Miamilerde vob parası yiyor.Sende burada boş şeylerle uğraş.Seneye de havaiye gidecez.Sabah sabah yine çıktı küfürü hakedecek birisi.Ben yine küfretmiyim.
Kapanış artı olacak.Resesyonu bitirdim bugün.Doları alma nedenleri imf haberi gelirse üstten basalım olabilir.Dikkatli olun dow düşerken isc alıyorlar.
Konu kegen tarafından (23.01.09 Saat 11:23 ) değiştirilmiştir.
AL SAT tavsiyesi olarak algılamayın. Ben ki 3-4 yıllık bir amatörüm. Siz üstadlara bakın!
Bir hatam olursa affola, sizi rahatsız eden bir mesajım olursa özel mesaj atın sileyim.
jerfin yanındayım kanki sıkma canını tam destek hep destek
İletişim: mersiyk@voborsa.com
Analizinin arada kaynamamasını isteyenler,analizlerini aynı zamanda Analiz Deposu topiğine koyabilirler.
Konu traderx tarafından (23.01.09 Saat 11:26 ) değiştirilmiştir.
Astatin dikkat et orantısız güç kullanabilirler.
hiç dolarım kalmadı, kalanları da çıktım bugün.. gelsin 1.60 a alayım tekrar.. yada geçsin 1.70 i yine alayım.. bu aralıkta gidip gelecek dolarla vakit kaybedemem şimdi![]()
Şu an 7 kullanıcı var. (0 üye ve 7 konuk)
Yer imleri