sayın nunu google ne zaman gelicek ?
sayın nunu google ne zaman gelicek ?
İletişim: mersiyk@voborsa.com
Analizinin arada kaynamamasını isteyenler,analizlerini aynı zamanda Analiz Deposu topiğine koyabilirler.
dow toparlasa da farketmez sabah akdar onalr da neler oluyor neler? FDOWu sabah 8032 altında görürsek eksi bile açılırız.
8122 kapanış rakamına en yakın tahmini veren astatine bir adet kupa veriyoruz.
![]()
Pozsiyon yok ama ruh halim kısa ve orta vade vade beklentimi gösterir.
AL SAT tavsiyesi olarak algılamayın. Ben ki 3-4 yıllık bir amatörüm. Siz üstadlara bakın!
Bir hatam olursa affola, sizi rahatsız eden bir mesajım olursa özel mesaj atın sileyim.
Yarrın öbürgün tera listeden kalkacak artık.Yeter bu kadar show.İşyatırımı bile vobta geçmek harbi iyi oldu.Azıcık bozulsun fiyakaları.Ben işlem yapmayacam 1 2 hafta.Çünkü yön net yukarı.En az 1e 2 alacam bu işlemden.Yokum biraz.Yazacam foruma.Ama işlem irademe hakim olursam yokum.Ama izleyebilirim vobu hastalık işte.
yen paritesi ilerleyen saatlerde sert dusecek. suanda 88.80.
Konu nunu tarafından (23.01.09 Saat 00:26 ) değiştirilmiştir.
"Yeni dönemde eğer milletvekili seçilirsem, biraz da emekli gibi yaşayıp, torunlarıma vakit ayırmak istiyorum. Seçilemezsem de TOKİ'ye geri dönerim"-TOKI Baskani!!!
Asya kapandığında fdow 8226 imiş FDOW şu an 8092 yani %1,6 ekside bu asya tarafını yeşile geçme konusunda baskı altında tutar. Ayualra moral olsun.
Pozsiyon yok ama ruh halim kısa ve orta vade vade beklentimi gösterir.
AL SAT tavsiyesi olarak algılamayın. Ben ki 3-4 yıllık bir amatörüm. Siz üstadlara bakın!
Bir hatam olursa affola, sizi rahatsız eden bir mesajım olursa özel mesaj atın sileyim.
Google Inc. said late Thursday its fiscal fourth-quarter net income fell sharply to $382 million, or $1.21 a share, from $1.2 billion, or $3.79 a share in the same period a year earlier. Excluding special items, Google said earnings for the period were $5.10 a share. Analysts on average had been estimating Google would post earnings excluding special items of $4.95 a share on $4.1 billion in net revenue.
net gelir düşmüş, hisse başı kar beklentiden iyi gelmiş
mersiyk kusura bakma yaf, gormemisim ben senin mesaji
sn. mozkan'in da belirttigi gibi hisse basi kar iyi geldi ama net gelir tabiki yine dusuk.
kapanis sonrasi bilanco aciklayan diger firmalarin da iyi gelmedi.
"Yeni dönemde eğer milletvekili seçilirsem, biraz da emekli gibi yaşayıp, torunlarıma vakit ayırmak istiyorum. Seçilemezsem de TOKİ'ye geri dönerim"-TOKI Baskani!!!
Tepki beklerken pozu ceviremeden seans kapandı 31550 den uzun kaldım dow 7950 den 3, kez döndü bu sefer dönüş olmasın mümkünse açılış - olur simdiki haline göre 31000 ilk işlem 31200 olabilir tabi sabaha çok var yarın ge var google beklentiyi karsılayamadı YİNE TAKASA TAKILDIM ASLINDA BU KADAR ALISLA NEDEN DÜŞÜYORUZ İLK 3 DE 6000 E YAKIN GE BİLANÇO AÇIKLICAK PİYASALAR TEDİRGİN OLUR YÜKSEKDE AÇSAK SHORTLANMASI GEREKEN Bİ GÜN OLACAK GÜNLERDİR İLK KEZ PİYASAYA 6 MİLYON YTL PARA GİRMİŞ DEVEDE KULAK AMA POZİTİF
Konu serkanyurttas tarafından (23.01.09 Saat 00:48 ) değiştirilmiştir.
Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır. Bu görüŞler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle sadece bu forumda yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.
Şu an 6 kullanıcı var. (0 üye ve 6 konuk)
Yer imleri