Bende bişey yok allah korudu![]()
Bende bişey yok allah korudu![]()
İletişim: mersiyk@voborsa.com
Analizinin arada kaynamamasını isteyenler,analizlerini aynı zamanda Analiz Deposu topiğine koyabilirler.
şimdi ona yüklenmenin tam sırası aslında... yazamıyor ya çıldırır çıldırırrr geberir hırsından
aaa bak buradaymış... ne oldu astitanosum cevap veremiyor musun.. yazık sana yaa![]()
Konu jerfin tarafından (22.01.09 Saat 18:37 ) değiştirilmiştir.
Mersiyk adlı mod; haketmediğin uzunlukdaki yanıtım;
- Bu patavatsız yorumunu (ya da adı her neyse) gençliğine ve baldırı çıplaklığına veriyorum![]()
- He astatinreloaded da bendim Killmods da..Ama son günkü performansınızı ve patavatsızlığını görünce, Killmods nickini kullanmaya devam etseymişim daha doğru olacakmış diyorum kendime..Ya da pardon, Hellim in günahını almayalım, Killmod olarak kalsaymış doğrusu olacakmış..Senin nickinide mersiykrecycled yapmayı öneriyorum..
-Bir de senin modluğun için sponsorluk yaptım ..Vay canına..Ama bu hayatta ve hatta bu forumda yaptığım daha ciddi hatalar da biliyorum
Jerfin denilen üye; hakettiğin kısalıkdaki yanıtım;
- Artçı patavatsızlık iyi bir şey değil...Yapılacaksa özgün tarzda yapılmalı..![]()
Konu Astatin tarafından (22.01.09 Saat 19:08 ) değiştirilmiştir.
BANGA mühim
astatin bidaha boyundan buyuk nickler istemezsin herhalde![]()
İletişim: mersiyk@voborsa.com
Analizinin arada kaynamamasını isteyenler,analizlerini aynı zamanda Analiz Deposu topiğine koyabilirler.
uffff amma sinirlenmiş, kulaklarından alevler çıkıyorehiii kem küm.. benim çok işim vardı şimdi hatırladım, kaçtım sanma sakın işimin yoğunluğundan yani
![]()
Way way way, doğruda istisna, patavatsızlıkda sürekli modumuz geri gelmiş..he yaz bakalım neler yazacan![]()
CIRCIR araya girme..bilmediğin şeyler var..Öbürü kaçtı ama bunu paralamam lazım
![]()
BANGA mühim
Bende çıkış yapsam geri giremez miyim acaba korkuyorum
korkma ben deneyim sahibiyim geri dönmene yardımcı olurum..ama sen o duruma düşmezsin korkma..o duruma düşmek için bazı koşulları yerine getirmen lazım
öyle bir duruma düşersen de mersiyk dan yardım isteme..patavatsızlık yapıp millete laf yetişdirmekten daha kontrol paneli kullanmayı öğrenememiş
Hellim e yaz anında çözer
bu arada sen ve korku habu bebek avatar seni bozdu..eski CIRCIR abim, bilinen en şahane korku kaynağıydı bizati kendisi
Konu Astatin tarafından (22.01.09 Saat 19:15 ) değiştirilmiştir.
BANGA mühim
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)
Yer imleri