fiyatlar 15:30 a kadar b usekilde olursa tam 15:30 da al verecek![]()
fiyatlar 15:30 a kadar b usekilde olursa tam 15:30 da al verecek![]()
Bu forumda yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir. Burada yer alan yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır. Bu görüŞler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle sadece bu forumda yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.
30,975 short cover ve uzun poz açtım .. 5 dk long sinyal geldi .. stoploss 5 dk short sinyal olacak .. 5 alda 15 satta 60 satta günlük satta ...
-Objektif giriş ve çıkış
-Para yönetimi
-Hareketli stoploss
Bu üçüne uymuyorsanız ne kadar paranız olursa olsun VOBda uzun vadede para kazanmanız imkansızdır.
-----------------------------------------
Burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.
31050 long
150-200 puan buldummu affetmem malı bırakırım ortaya![]()
31200 ilk direnç,ikincisi ve daha kuvvetlisi 31400...
rusya kadar ters işleyen piyasa yoktur heralde
"reklamlar"
analizim kaybolmasın ne yazmıstım ben ya tekrar kontrol edebileyim diyenler için bu topik tam size gore.. teknikler - analizler - deposu voborsa tuafiyecilik karsısı 3. katta hizmetinizde
http://www.voborsa.com/forum/teknikl...88.html?t=5188
İletişim: mersiyk@voborsa.com
Analizinin arada kaynamamasını isteyenler,analizlerini aynı zamanda Analiz Deposu topiğine koyabilirler.
Şu an 8 kullanıcı var. (0 üye ve 8 konuk)
Yer imleri