İletişim: mersiyk@voborsa.com
Analizinin arada kaynamamasını isteyenler,analizlerini aynı zamanda Analiz Deposu topiğine koyabilirler.
Arkadaşlar komisyon ve vergi konusunda sormak istediklerim var.
Ankaradayım, kontrat başına 1 YTL komisyon veriyorum. Ayda 1200-1500 kontrat işlem yapıyorum. Bana çokmuş gibi gelmeye başladı artık.
Ekstrede stopaj görüyorum. Stopaj kalktığında bu stopaj kesintisini geri alabilecek miyim? Zarar ettiğimde bu stopajdan düşülebilinir mi?
2008 de zarar etmiştim. Ödeyeceğim stopaja mahsup edilebilinir mi?
Teşekkür ederim şimdiden..
Günaydınlar,kazançlı bir gün olması dileğimle,
kötü oldu be.keşke dün 500 puan karı gördüğümüzde kapatsaymışık.1000 puan karda olsam kapatırdım ama dün
kıpraşmadım poz bozmadım -600 puandayım şu anda.hiç hoş bişey değil![]()
Borsalar düşüyor dolar/ytl düşüyor ne oldu bilen var mı? Bugün pek önemli veri yok: GBP İşsizlik Başvurusu Değişimi (Ara) 11:30 GBP Kamu Sektörü Net Borçlanma (Ara) 11:30 USD MBA İpotek Kredi Başvuruları (16 Oca) 14:00
avafx_com Buraya üyelik ücretsiz ve sitedeki DEMO program sayesinde istediğiniz parite, borsaya veya dolara alarm ekleyebiliyorsnuz.Örneğin dolar 1.533 olunca haberver diyorsunuz ve sizi uyarıyor, bilgisayar başında olmayanlar için ideal bir program. Önce Charts-NewChart bölümünden istediğinizi seçin(eurusd,usdtry...) sonra Grafik üzerinde sağ tıklayıp "place alert" demeniz yeterli.Alarm işaretinin görünmesi için de charts-defaultsettings-show price alert- kutusunu tıklayın.
GÜNAYDIN MİLLET
önecelikle 1 ytl şuanki duruma göre yüksek piyasa 60000lerdeyken bu oranlar makuldu, şimdi değil yarı fitanına işlem yapabilirsiniz,
ilk etapta mahsuplaşma 3 ay için yapılır, genel mahsuplaşma 4 çeyrek yani yıl bazında maliyeye müracaatiniz üzere olabiliyormuş biraz teferruatlı olabilir,
fakat 2008 geçti, 2008de 10 tilyon kaybet, 2009 ocakta 1 lira kazan hemen vergisini alırlar.
dow böyle giderse piyasalar BIRAK OBAMA derler artık![]()
enteresan... VOB GOLD da, kontrat teminatı 300 iken, fiyat 45 lerde...abiler teminat ayarlamayı mı unuttular acaba..kaldıraça bk beaaaahhhhhhhhhh
![]()
BANGA mühim
hexen baba bi plans alsak
arkadaşlar vob 30 endeks, güniçi uzlaşma 2 kriter vardı bunlar değiştimi,
tekrar yazabilirmisiniz kriterleri.
Konu traderx tarafından (21.01.09 Saat 10:45 ) değiştirilmiştir.
Astatin bugün Vob, Gold-Tr ve xau-usd için beklentin var mı öğrenebilir miyim?![]()
avafx_com Buraya üyelik ücretsiz ve sitedeki DEMO program sayesinde istediğiniz parite, borsaya veya dolara alarm ekleyebiliyorsnuz.Örneğin dolar 1.533 olunca haberver diyorsunuz ve sizi uyarıyor, bilgisayar başında olmayanlar için ideal bir program. Önce Charts-NewChart bölümünden istediğinizi seçin(eurusd,usdtry...) sonra Grafik üzerinde sağ tıklayıp "place alert" demeniz yeterli.Alarm işaretinin görünmesi için de charts-defaultsettings-show price alert- kutusunu tıklayın.
Şu an 9 kullanıcı var. (0 üye ve 9 konuk)
Yer imleri