İletişim: mersiyk@voborsa.com
Analizinin arada kaynamamasını isteyenler,analizlerini aynı zamanda Analiz Deposu topiğine koyabilirler.
buda olabilir![]()
Analizinin arada kaynamamasını isteyenler,analizlerini aynı zamanda Analiz Deposu topiğine koyabilirler.
ama en güzeli bence bu![]()
olay sadece bir maskeden ibaret değildi CIRCIR ım...Önce mesaj yazmayan (yazamayan olduğu anlaşıldı sonra) ama Catedral'in tüm mesajlarına teşekkür eden gizemli kişi olarak ortaya çıktın (-ki catedral le senin hakkında ne dedikodular çıktı duysan aklın durur), sonra 2 kelimelik "teşekkür ederim" mesajları ile devam ettin ve görünürde çok naziktin...millet tırsmasında naapsın![]()
BANGA mühim
AHA bak yine tırstım CIRCIR..dün profilimi ziyaret etmişin![]()
BANGA mühim
Her türlü avatar temin edilir..AVatar bulma, avatar yenileme hizmeti verilir..isterseniz ben sie opsiyon sunarım...isterseniz bana avatarınızın taşımasını istediği temayı söylersiniz, ona göre opsiyon yaparım...rakip tanımam...moderatör olsa bile![]()
BANGA mühim
Mersin abla benim üye adım büyük harfle yazmışım çok kaba bir görüntü çiziyorum. Mümkünse küçük harflerle değiştirebilirsek iyi olacak.
Büyük harf bağırıyomuş gibi oluyo
Teşekkürler....
Teşekkürler...
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)
Yer imleri