herkese iyi geceler dilerim sabaha iş başı yine..yarında gap cok buyuk olmasın sonrasında derinleşse daha guzel olur
bol ve hayırlı kazançlar..
hata yapmak insanlara mahsus. tabii ki hata olacak. aman az olsunda önemli olan o.
krizin geç biteceğine %100 fikirim.
ama süreç olarak bunun sonra olacağını düşünüyorum.
sizin bu yazdığınız benimde ihtimalimdir, ancak %1 dir.
Ancak %1 de bir ihtimaldir. onun için 7865-81xx no trade denmiştir.
yani zarar yazmamanında önlemi alınmalıdır.
diyelimki geldi kırdı 7865 i.
7865-74xx için ayrı değerlendirme yapılmalıdr.
sonrasında bakmalıdır, ve dikkatli olmalıdır.
sevgiler.
Konu jelibon tarafından (21.01.09 Saat 02:08 ) değiştirilmiştir.
Ben kesinlikle VOB için bir hiçbirşey yazmıyorum, analizlerim amerikan borsaları içindir. Kişisel görüştür.
Çok Uzman
destek direcn yereleri onemdir teom
amma dediyin gibi tutar tutmaz beli olmaz tutcak deme doru deyil kırcak deme doru deyil...
destek direnc icun bir trader ne yapma gerekir basit ?
destek yeresinden long ilk direnc yeresinden realiz destek kırıldımı stop/short ilk destek yeresinden realiz.
traders bunu yapar (ben ole yapyorum)
amma kırılır kırılmaz onu kimse bilmesi yapmaz
Konu hexen tarafından (21.01.09 Saat 02:18 ) değiştirilmiştir.
Türkçemi düzeltmeye çalıŞıyorum
Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır. Bu görüŞler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle sadece bu forumda yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.
Türkçemi düzeltmeye çalıŞıyorum
Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır. Bu görüŞler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle sadece bu forumda yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.
Bu forumda yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir. Burada yer alan yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır. Bu görüŞler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle sadece bu forumda yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.
Düz hesap 30.000 açarmıyız yarın
shortçuların teşekkürünü alayım dedim
Microsoft Expected to Cut Jobs as Profit Weaken-reuters
microsoft persembe gunu bilanco aciklayacak. isci cikartabilirmis.
"Yeni dönemde eğer milletvekili seçilirsem, biraz da emekli gibi yaşayıp, torunlarıma vakit ayırmak istiyorum. Seçilemezsem de TOKİ'ye geri dönerim"-TOKI Baskani!!!
sayın Teo,
hadi bu gece de uzun, size bir konu açayım, güzel şeyler çıkıyor.
geçen gün yazdıklarınıza göre anlaşılan son süreçte TA ya düşman oldunuz.
olabilir hakkınızdır. zaten o an itibarıyla burada herkesin yazdığı herşeye zıt fikirde olmanız gerekmekte. ama benim size kızmamın sebebini siz biliyorsunuz, sadece o gün yazdığınız mesajda değil ama aralarda bana taş atıyordunuz zaten. neyse bu önemli değil.
merak ediyorum:
1. şu an paritedeki alımlarınızı neye göre yapıyorsunuz?
2. uzun zamandır tradersınız, o günkü tartışma sırasında en son mesajınız çok başarılı bulduğum ve hak verdiğim Sayın Mavi nin yazdığı son mesajı tebrik ettiniz. burada kendinizle çeliştiniz farkındamısınız? ve o bölge 4.11 den beri yani 2.5 aydır no trade bölgesi o tebriğinize göre.
sevgiler.
lütfen alıntılar şeklinde değilde bütüne cevap verirseniz iyi olur. konu dağılmasın.
Ben kesinlikle VOB için bir hiçbirşey yazmıyorum, analizlerim amerikan borsaları içindir. Kişisel görüştür.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)
Yer imleri