bien Nickli Üyeden Alıntı
sn teo, anadolubank hakkında şimdiye kadar hiç iyi şeyler duymadım. ekran donması, işlemin bir türlü gerçekleşmemesi, verilen talimatın farklı fiyattan gerçekleşmesi, vb birçok şikayet duydum. emin olana kadar, bir süre çok küçük rakamlarla işlem yapmanızı öneririm.
teşekür ederim ilginize, şu an 4000$ ile oynuyorum,şimdilik iyi gidiyor 5214 dolar oldu 3 günde,
işlemlerin donması herhalde fiyat gelmiyor anlamında söylüyorsunuz, halen var bu, ama nedeni, hacim kontrolünden kaynaklanıyor diye belirttiler...
Bunun şu an için benim için mahsuru yok, Çünkü günlüklere göre oynuyorum,kaldıraçları düşük olduğundan...
Bu forumda yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir. Burada yer alan yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır. Bu görüŞler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle sadece bu forumda yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.
Yer imleri