Sayfa 3438/13018 İlkİlk ... 243829383338338834283436343734383439344034483488353839384438 ... SonSon
156216 sonuçtan 41.245 ile 41.256 arası

Konu: 1.VoBjektif Seans Odasi

Teşekkür Teşekkür 
    120
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    985
    Toplam Teşekkür
    422 Yazısı Teşekkür aldı

Alıntı bien Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    sn teo, anadolubank hakkında şimdiye kadar hiç iyi şeyler duymadım. ekran donması, işlemin bir türlü gerçekleşmemesi, verilen talimatın farklı fiyattan gerçekleşmesi, vb birçok şikayet duydum. emin olana kadar, bir süre çok küçük rakamlarla işlem yapmanızı öneririm.

teşekür ederim ilginize, şu an 4000$ ile oynuyorum,şimdilik iyi gidiyor 5214 dolar oldu 3 günde,

işlemlerin donması herhalde fiyat gelmiyor anlamında söylüyorsunuz, halen var bu, ama nedeni, hacim kontrolünden kaynaklanıyor diye belirttiler...

Bunun şu an için benim için mahsuru yok, Çünkü günlüklere göre oynuyorum,kaldıraçları düşük olduğundan...
    Bu forumda yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir. Burada yer alan yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır. Bu görüŞler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle sadece bu forumda yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.

Yer
    VOBiX.NET
    Teşekkür Teşekkür 
    668
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    8.033
    Toplam Teşekkür
    3.523 Yazısı Teşekkür aldı

Alıntı jelibon Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    iki çeşit trade yapıyorum.

hayatta herkes yanılır.

ancak şu an düşüncede değişiklik yok. zatan herkesin klavye elinde stoplosslarını veya ortalamalarını değiştirmek kişinin kendisinde.

sevgiler.
    Ben ikincideki son durumu sormak istemiştim. No trade alanını kaçırmışım. Elbette herkes herşeyi bilecek diye bir şey yok zaten. Teşekürler.
    Pozsiyon yok ama ruh halim kısa ve orta vade vade beklentimi gösterir.
    AL SAT tavsiyesi olarak algılamayın. Ben ki 3-4 yıllık bir amatörüm. Siz üstadlara bakın!
    Bir hatam olursa affola, sizi rahatsız eden bir mesajım olursa özel mesaj atın sileyim.

Teşekkür Teşekkür 
    5.260
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    7.039
    Toplam Teşekkür
    2.197 Yazısı Teşekkür aldı

Alıntı SEYYAH Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    90 puan yukarı zıpladı FDOW.bundandır o zaman.ben yarın gözlere krem falan sürüp oturayım ekran başına.PY pataklayacak beni

memlekette bi uyanık sen mi kaldın diyecek
    nedeni bu. Japonlar da fazla harakiri yapmazsa cok sancili bir acilis olmayabilir.ama esas bank of america ile ilgili guzel haberler gelmesi lazim.
    yaf ayuyum ben, yazdirmayin bana boyle seyler
    "Yeni dönemde eğer milletvekili seçilirsem, biraz da emekli gibi yaşayıp, torunlarıma vakit ayırmak istiyorum. Seçilemezsem de TOKİ'ye geri dönerim"-TOKI Baskani!!!

4. The Following User Says Thank You to nunu For This Useful Post:

Teşekkür Teşekkür 
    6
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    102
    Toplam Teşekkür
    55 Yazısı Teşekkür aldı

future 15 puan spotun altında kapadı %1 yukarı atsa yeter kasım ayında yaptıgı gıbı obama secım sonrası

Teşekkür Teşekkür 
    24
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    958
    Toplam Teşekkür
    382 Yazısı Teşekkür aldı

dostlar tradestation platform kullanan var mıdır?
    varsa pm atabilir mi?

Yer
    VOBiX.NET
    Teşekkür Teşekkür 
    668
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    8.033
    Toplam Teşekkür

Alıntı jerfin Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    jelibon, canım benim... açıklama yapmak zorunda değilsin.. seni sevdiğimizden takılıyoruz.. yanılgı hepimize mahsus.. sen biraz kesin konuşunca dikkat çektin sadece..
    Ben cidden son durumu merak ettiğimden sordum. Sert konuşsun yumuşak konuşsun dikakt çeksin çekmesin. DOw için siabetli görüşleri var. Ben geçen çamaşır iplerini kaybettim. Onmlşarı yeniden çizebilmek için sordum.
    AL SAT tavsiyesi olarak algılamayın. Ben ki 3-4 yıllık bir amatörüm. Siz üstadlara bakın!
    Bir hatam olursa affola, sizi rahatsız eden bir mesajım olursa özel mesaj atın sileyim.

Yer
    VOBiX.NET
    Teşekkür Teşekkür 
    668
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    8.033
    Toplam Teşekkür

Alıntı SEYYAH Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    son zamanlarda vadelide hacim müthiş arttı.vob'a olan ilgi mi arttı başka bir nedeni mi var bilinmez.hatta yanılmıyorsam geçen hafta tarihi hacim yapıldı 360.000 kontrat civarı bir işlem oldu.ya millet senetten sepetten umudu kesti ne varsa vob ta var deyip dalıyor.ya da başka dolaplar dönüyor.
    Fazialer yıllık %13-15e inince vatandaş aternatif arıyor bir de Gökhanın haberi duyan maden var sanıyor. Potansiyel vobzedeler geliyor demedi demeyin.
    dünden beri iki kişi mailden borsadaki işlem yapmamış direkt VOB işlemi nasıl yapılır hesap nasıl açılır diye sordu. Borsa neyuse de VOBda toplam kaznaç sıfır. Birlerini paraları sürekli cep değiştiriyor.

9. The Following User Says Thank You to VOBiX For This Useful Post:

Teşekkür Teşekkür 
    5.260
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    7.039
    Toplam Teşekkür
    2.197 Yazısı Teşekkür aldı

ama bir de kotu haberim var. citi hisse basina temettusunu 16 centten 1 cente indirme karari almis.
    "Yeni dönemde eğer milletvekili seçilirsem, biraz da emekli gibi yaşayıp, torunlarıma vakit ayırmak istiyorum. Seçilemezsem de TOKİ'ye geri dönerim"-TOKI Baskani!!!

Teşekkür Teşekkür 
    9.908
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    15.844
    Toplam Teşekkür
    5.163 Yazısı Teşekkür aldı

Alıntı VOBiX Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Ben cidden son durumu merak ettiğimden sordum. Sert konuşsun yumuşak konuşsun dikakt çeksin çekmesin. DOw için siabetli görüşleri var. Ben geçen çamaşır iplerini kaybettim. Onmlşarı yeniden çizebilmek için sordum.
    geçen cati çamaşır iplerine keferenin donlarını astım diyordu senin iplere asmış olmasınnn

Teşekkür Teşekkür 
    6
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    102
    Toplam Teşekkür
    55 Yazısı Teşekkür aldı

future 7950 22 puan yukarı attı bakalım %1 1,5 kurtarır longu yoksa selaımın aleykum 700 puan gappppppppp

Teşekkür Teşekkür 
    6
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    102
    Toplam Teşekkür
    55 Yazısı Teşekkür aldı

Alıntı nunu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ama bir de kotu haberim var. citi hisse basina temettusunu 16 centten 1 cente indirme karari almis.

daha ıyı ıstee yırtık bole kapanır onda yaa temettu ıptal deseee dimi ama)

Yer
    istanbul
    Teşekkür Teşekkür 
    2.591
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    7.338
    Toplam Teşekkür
    2.832 Yazısı Teşekkür aldı

Alıntı VOBiX Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Fazialer yıllık %13-15e inince vatandaş aternatif arıyor bir de Gökhanın haberi duyan maden var sanıyor. Potansiyel vobzedeler geliyor demedi demeyin.
    dünden beri iki kişi mailden borsadaki işlem yapmamış direkt VOB işlemi nasıl yapılır hesap nasıl açılır diye sordu. Borsa neyuse de VOBda toplam kaznaç sıfır. Birlerini paraları sürekli cep değiştiriyor.
    Bizde başladığımızda verdik anca alıyoruz bir senede onlarda alır bir sene sonra

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 8 kullanıcı var. (0 üye ve 8 konuk)