-Objektif giriş ve çıkış
-Para yönetimi
-Hareketli stoploss
Bu üçüne uymuyorsanız ne kadar paranız olursa olsun VOBda uzun vadede para kazanmanız imkansızdır.
-----------------------------------------
Burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.
Pozsiyon yok ama ruh halim kısa ve orta vade vade beklentimi gösterir.
AL SAT tavsiyesi olarak algılamayın. Ben ki 3-4 yıllık bir amatörüm. Siz üstadlara bakın!
Bir hatam olursa affola, sizi rahatsız eden bir mesajım olursa özel mesaj atın sileyim.
AL SAT tavsiyesi olarak algılamayın. Ben ki 3-4 yıllık bir amatörüm. Siz üstadlara bakın!
Bir hatam olursa affola, sizi rahatsız eden bir mesajım olursa özel mesaj atın sileyim.
yenı long efg piyasaya oynuyo hacım yapıp yancılarına poz.acıyor
Böyle shortcuları korkuta korkuta 25000e indirecekler burayı. Kaldıracı yüksek olan bu oyunlara dayanamaz.
-Objektif giriş ve çıkış
-Para yönetimi
-Hareketli stoploss
Bu üçüne uymuyorsanız ne kadar paranız olursa olsun VOBda uzun vadede para kazanmanız imkansızdır.
-----------------------------------------
Burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.
30600den sonra 30000 mi var bir analiz alsakk ustalardan ?
arkadaslar ne yaparsaniz yapin, piyasa ile inatlasmayin.
"Yeni dönemde eğer milletvekili seçilirsem, biraz da emekli gibi yaşayıp, torunlarıma vakit ayırmak istiyorum. Seçilemezsem de TOKİ'ye geri dönerim"-TOKI Baskani!!!
Sabah kısalasak gaple yakarlar bizi
Longcuların tek ümidi 20 Kasımda dowun %7 eksi kapatmasına rağmen bizim 21 kasımda boşluklu yukarı açılmamıza benzer bir gün beklemeleri olacaktır.
Şu an 7 kullanıcı var. (0 üye ve 7 konuk)
Yer imleri